Iz muškog kuta: Što to dečki primjećuju u spavaćoj sobi

30/11/-0001

Oni vide te sitnice koje silom pokušavate sakriti tijekom intimnih radnji. Zato se ubuduće uopće nemojte truditi zavarati ga

d

Znate koliko se ljutite na njega kad ne primijeti da ste bili kod frizera ili da imate novi ruž. To je zato što im nije stalo do takvih stvari. Ali kad je riječ o seksu, postoji milijun situacija za koje su itekako zainteresirani. Poput one kada uvučete trbuh dok vam rukom prelazi preko njega ili kad izbjegavate određene poze tijekom seksa jer mislite da ne izgledate dobro. Oni vide, ali ne govore jer nas ne žele uvrijediti ili povrijediti. Boje se da ćemo im uskratiti seks. Slijede trikovi koje izvodimo, a oni ih itekako kuže.

Otkriveni ste: Ne podcjenjujte ih! Nitko na ovom svijetu nema svjež dah kad se probudi. Tomislav (29) mislio je da njegova djevojka Katarina spada u tu super kategoriju, a onda se probudio nešto ranije nego obično i uhvatio je kako se šulja iz kupaonice noseći u ruci vrećicu s četkicom i pastom. Drage dame, vrijeme je da shvatite da u realnom svijetu jutarnji dah ne miriše na mentu ili cimet. A kada bučno odete u kupaonicu oprati zube i nakon toga ga pregazite vraćajući se u krevet sa širokim osmjehom – on zna što ste naumili i to mu se sviđa.
Njihova presuda: Radije bi da mirišemo na pastu za zube nego na češnjak, ali ih tajna operacija s ciljem da ih uvjeri kako ste super žena koja ima divan dah od 0 do 24 samo tjera da budu svjesniji svojih tjelesnih mirisa. Oni znaju rješenje. Probudite ga da zajedno operete zube, što možete shvatiti kao pripremu za malo jutarnje akcije.

Otkriveni ste: Kažete mu da morate oprati ruke i odlazite u kupaonicu. No u stvari morate piškiti i želite to sakriti. Puštate vodu da biste prikrili izdajničke zvukove. Krešo (24) se našao upravo u toj situaciji. Njegova djevojka Ana (23) otišla je "oprati ruke", on se sjetio da mu treba ručnik i ušao u kupaonicu, a ona se zaboravila zaključati. Big time neugodnjak.
Njihova presuda: U čemu je problem? Svi piškimo. Ali ako se želite pretvarati da to nije tako, samo najprije pustite vodu. Ali se za svaki slučaj zaključajte.

Otkriveni ste: Dečki znaju da žene koriste prigušeno svjetlo svijeća da bi pomogle svom samopouzdanju i prikrile sitne nedostatke na svom tijelu – celulit na bedrima, nedepilirane noge i slično. Ivan (26) nam je rekao kako mu se draga opire svim silama i ne dozvoljava da joj skine odjeću, a onda on ode na WC i kad se vrati, pronađe je na krevetu samo u tangama, svjetlo je ugašeno, a gori nekoliko strateški postavljenih svijeća. "Greškom sam u tom trenutku upalio svjetlo kako bih pronašao kondom. Ne možete zamisliti brzinu kojom je prigrlila jastuk kako bi se sakrila. Nikad više neću učiniti istu pogrešku i da, sve mi je jasno", kaže Ivan.
Njihova presuda: Muškarci ne osuđuju i ne analiziraju izgled žena na način na koji to same čime, a svijeće im ne smetaju ako njihove partnerice takav scenarij opušta. Ionako većina njih i sami imaju poneki nedostatak na tijelu koji bi rado sakrili.

Otkriveni ste: Dečki znaju da na svijetu postoje dvije vrste ljudi – oni koji vole oralni seks i lažljivci. Ništa ih neće spriječiti da u njemu uživaju - ni nuklearni rat, pa čak ni finale Europskog nogometnog prvenstva. Zato znaju u čemu je stvar kad odbijate da se spusti među vaše međunožje. Nije da niste raspoloženi nego vas brinu okusi i mirisi.
Njihova presuda: Da, postoje određeni mirisi i okusi tamo dolje, ali za dečke su to mirisi i okusi seksa i većina ih voli. Ako imate baš toliko velik problem, operite se na brzinu, ali budite svjesni da ste to učinili radi sebe jer njemu vrlo vjerojatno to uopće ne smeta.

Otkriveni ste: Niste zadovoljni s parom koji vam je darovala majka priroda i mislite da vaše grudi izgledaju puno bolje (i veće) u grudnjaku. Upravo je to Mario (23) otkrio o ženi s kojom se viđao. Nije shvaćao zašto nikad ne skida grudnjak pa ju je pitao: "Nosiš ga zato što ti je hladno? Zato što se s njim bolje osjećaš? Zato što si ga napunila?" "Nije odgovarala riječima nego je samo glavu pomicala lijevo-desno. Ispalio sam cijeli niz pitanja. Kad sam je pitao zar misli da tako izgledaju bolje, odmah sam shvatio da sam pogodio jer su joj se obrazi iste sekunde zarumenili."
Njihova presuda: Jedina stvar koja je za muškarce još bolja od gledanja je diranje ženskih grudi. Zato bacite taj grudnjak. Ili upalite svijeće da se opustite. Nema veze što on zna čemu svijeće služe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj