Formula za uspjeh

19/01/2015

Velika je razlika između zdravog hrabrenja i samopoticanja te guranja samog sebe preko vlastitih granica. Evo kako biti realan i uspješan!

MISLE LI PRIJATELJI DA SU VAŠA OČEKIVANJA REALNA? Pitajte ih, ali imajte na umu da oni imaju sustav vrijednosti, ciljeve i ideale drugačije od vaših, kao i predrasude.

POČINJETE LI SVAKI DAN BRINUĆI SE O TOME HOĆETE LI USPJETI POSTIĆI SVE ŠTO STE SI ZADALI? Jedini rezultati vaših nastojanja su beskonačna frustracija i kroničan umor? Možda ste si ipak zadali više nego što možete.

NE ZNATE KAKO ZATRAŽITI POMOĆ ILI SAVJET OD DRUGIH? Stvarate si posve nepotreban dodatni pritisak i opterećenje – vjerojatno zato što osjećate da je ovo izvan vaših mogućnosti.

OSJEĆATE LI SE NESRETNO I NEISPUNJENO? Možda previše očekujete od svog posla, veze i drugih stvari koje su vam važne. Ponovno preispitajte što su doista vaši interesi i istinska strast, sugerira Rhonda Britten, autorica bestselera “Fearless Living”. “Ljudi koji slijede svoje snove, strasti i interese sretniji su od onih koji to ne čine”, kaže ona.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj