Evo što biste trebali promijeniti da seks bude još bolji

09/04/2018

Ako je suditi prema istraživanju koje je provela udruga psihologa 'BodyLogicMD', i žene i muškarci imaju istu 'boljku' - kada je je u pitanju ono što im najviše nedostaje u odnosu s partnerom

Brojne se studije redovito bave pitanjima vezanim uz unaprijeđenje odnosa i seksa, a najnovije među njima otkrilo je kako oba spola žude za malo više - predigre!

Naime, na pitanje o seksualnim željama oba spola te što bi u odnosima promijenili, čak 81 posto žena i 93 posto muškaraca priznalo je kako im je na prvom mjestu - uvertira u sami seksualni čin. Druga stvar koju pripadnice nježnijeg spola najviše žele u krevetu jesu nove pozicije, dok je na trećem mjestu - više seksa. 

Iako je mnoge ovo iznenadilo, zapravo je dalo potvrdu prošlogodišnjem istraživanju koje je otkrilo da muškarci često podcjenjuju koliko često njihove partnerice žele seks. Jer, postoji uviježeno mišljenje da su muškarci ti koji inače češće žele seks, no čak 60 posto žena je zapravo nezadovoljno količinom akcije ispod plahti.

Osim više predigre, seksa i novih pozicija, žene žele više i oralnog seksa - jer pouzdano znamo da je to ipak 'siguran put do ženskog orgazma'!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj