"Bio sam četiri godine u vezi kad sam počeo spavati s kolegicom s posla"

17/02/2014

Andrej (31) nam je povjerio svoju strastvenu ljubavničku priču. Zavirite u njegovo razapeto srce...

Pokušao sam prekinuti vezu sa Sarom prije nego što je ona, nakon nekoliko godina pauze poslije srednje škole, krenula na medicinski fakultet. Živjeli smo zajedno i već neko vrijeme nisam izlazio s dečkima, a i Sara je bila više kućni tip. No počeo sam osjećati da se moj život vrti oko njezinih obaveza i životnih vrijednosti, a sve je rezultiralo i osjećajem gubitka slobode – možda je kavez bio zlatan, ali je bio kavez.

Bili smo u gradu na klopi i otvoreno sam joj rekao da bi bilo najbolje napraviti malu pauzu, pa možemo ponovno pokušati kad se ona vrati u Zadar. Rasplakala se u restoranu. Osjećao sam se loše, pokušao popraviti što sam rekao i skrenuti razgovor na druge teme. Stvari su se privremeno vratile u normalu. Odvezao sam je u Zagreb i pomogao da se smjesti u unajmljenom stanu.

Koji mjesec poslije u uredu sam ugledao djevojku koja je došla na razgovor za posao. Željka je izgledala kao grom, totalno moj tip žene. Kolegi sam šeretski šapnuo kako se nadam da će i dobiti posao. Želio sam u uredu neku zgodnu curu, nekoga novog s kim mogu flertovati.

Počeli smo komunikaciju preko instant messengera. Rekao sam joj da odlično izgleda, a ona je vrlo spremno odgovorila na tu poruku. Bili smo na istoj razini – voljela je zapaliti joint, a imala je i iskustvo rada u noćnom klubu. Željka je bila totalna suprotnost Sari, koja me pak zivkala samo kako bi se požalila koliko joj je loše na faksu. Počeli su mi ići na živce njezini pozivi.

Jedne smo se večeri Željka i ja našli s kolegama u gradu. U baru je bio biljarski stol, a ja sam joj pomogao pri razbijanju kugli. Stajao sam iza nje, davao joj upute i osjetio intenzivnu erekciju. Bilo mi je neugodno, ali istodobno i ugodno. Odvojili smo se od društva i u nekom trenutku predložio sam da odemo k meni i smotamo koji joint. Želio sam neko novo uzbuđenje, želio sam otići iz bara. 

Dok smo sjedili i pušili, rekla mi je da su joj leđa ukočena. Ponudio sam se da je izmasiram, pa smo prešli na krevet. Skinula je košulju, legla potrbuške i rekla da joj otkopčam grudnjak. Dok sam rukama zagrijavao ulje i nanosio ga na njezina leđa, ponovno sam se uzbudio. Počeli smo se ljubiti i ugledao sam njezine predivne grudi. “Imam curu”, rekao sam joj, iako je već znala. “Želiš li da nastavimo”, upitala me.

Jutro poslije

Nismo se seksali te noći, iako je ostala prespavati. Ujutro je sve bilo čudno. Noć prije smo se napili i uopće nismo bili svjesni koliko je snažna kemija među nama. Otišli smo u ured i taj se dan pretvarali da se ništa neobično nije dogodilo. Ne znam trebam li se osjećati krivim, ali shvatio sam koliko mi se Željka sviđa i da želim provesti više vremena s njom. Dobro smo se slagali, a uzbuđivao me i sam pogled na nju. 

Dvije večeri kasnije otišli smo na večeru. Ponovno sam predložio joint kod mene doma. Naduvali smo se, ljubili i odjeća se najednom našla na podu. Naprosto je odletjela, a ja sam se osjećao kao da se nikada prije nisam poseksao. Bilo je totalno drukčije. Sa Sarom je seks postao predvidljiv, uvijek smo to radili na isti način. Sa Željkom je sve djelovalo milijun puta uzbudljivije. Tijelo joj je bilo uzbuđujuće, bila je dosta domina­nt­na, radili smo to u raznim pozama... 

Počeli smo se viđati gotovo svake večeri, no shvatio sam da moram nešto poduzeti sa Sarom. Ograničio sam telefonske pozive s njom pa je postala sumnjičava. Frenda sam zamolio da laže za mene. Nisam želio da Sara shvati kako je varam, ali nisam imao snage ni raskinuti u trenutku kad su joj počeli ispiti. Mjesec dana pripremao sam se da joj to kažem. Konačno sam je nazvao i rekao da je gotovo. Bila je uzrujana, ali nisu pale teške riječi.

Željka se odmah potom uselila k meni. Njoj je stalo samo do zabave. I dopustila mi je analni seks, što nikada prije nisam iskušao, a tako sam silno želio. Neko je vrijeme među nama djelovalo ozbiljno, ali više nismo zajedno. Početak nije bio dobar, što je pak utjecalo i na stav mojih roditelja prema njoj (sve sam im ispričao) pa do toga kako smo se nas dvoje međusobno odnosili. Možda bi bilo bolje da sam odmah prekinuo sa Sarom i tek potom otišao u krevet sa Željkom, ali sad je prekasno o tome razmišljati. Dogodilo se.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj