4 stvari koje muškarci jednostavno obožavaju na ženi

06/11/2013

Muškarci na nama cijene stvari koje radimo sasvim nesvjesno. Muškarci obožavaju našu kosu

Nije teška šminka, nisu ultra-visoke potpetice u kojima jedva stojiš, nije ni tvoja odjevna kombinacija koju si birala satima… Muškarci na nama cijene stvari koje radimo sasvim nesvjesno, a jednom kada ih znamo, možemo ih izluditi bez previše truda.

Kosa

Muškarci obožavaju našu kosu. Trenutak kada slučajno uhvate miris naše svježe oprane kose, trenutak kada ju podignemo i otkrijemo vrat, čak i trenutak kada svezanu kosu neobavezno raspustimo i protresemo… Ovo su stvari koje oni jednostavno vole na nama, jer dolaze prirodno, i bez puno filozofije.

Malo trbuha

Kad se krenemo istezati i otkrijemo mali komadić kože trbuha, oni jednostavno ne mogu ne pogledati u njega. Osim što vole kada im pokažemo trbuh, vole i malo "špeka" na njemu. Ne govorimo o ogromnim naslagama celulita i masti, ali mali šlaufić je omiljena stvar mnogih muškaraca.

Iskreni osmijeh

Najljepši make-up koji žena može imati, a muškarci ga cijene do te mjere da će biti potpuno razoružani kad im se žena nasmiješi. Ako znaju da je iskren, ne treba im više ništa, pogotovo ako znaju da su oni odgovorni za njegovo pojavljivanje.

Skidanje grudnjaka

Kad imamo majicu na sebi. Muškarci obožavaju gledati ženu koja izvlači grudnjak iz rukava, a ova naša mala tehnika im je jednostavno neodoljiva. Ne znamo je li to zbog toga što malo podsjeća na mađioničarski trik ili zbog činjenice da znaju da smo gole ispod majice, ali ovo ih jednostavno izluđuje.

Izvor: Index Rouge

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj