KLIK ZA LJUBAV: Žene, nemojte biti prezgodne

03/06/2015

"Samo nemoj biti prezgodna molim te, jer se neću osjećati dobro" - zamolio me ROKO_ZG_11 na chatu prošli tjedan.

Online, bio je skroz simpatičan i normalan dečko kakvog bi svaka prijateljica poželjela svojoj drugoj prijateljici (i sebi). Nakon 3 dana dopisivanja, pozvao me na kavu i rado sam pristala. A onda, odjednom, pitao me kako se oblačim? Kako se oblačim i ne oblačim, zar bi to trebala biti briga tamo nekog frajera s kojim chatam par dana, pitala sam se.

yZašto mu je uopće važno kako se želim obući za prvu kavu? Je li on možda modni stilist koji će mi dati neki pametan savjet? Znači li to da suknjica i pete ne dolaze ili dolaze u obzir? - razmišljala sam cijelo jutro prije dejta. I onda ga odlučila direktno 'napasti'.

"Kad žena ima duge noge i dobru guzu i onda obuče minicu i štiklice onda je to već mmmmmm kužiš me. Svi muškarci onda misle da je high class i ako je visoka, a i dobro izgleda onda misle ili da je sponzoruša ili da je zanimaju lovaši. Zato zamolim cure da ne dođu u nekom pre hot dress codeu jer meni bude nelagodno i ne mogu baš miran piti kavu kužiš me?" - razvezao se Rokić.

Kakve veze imaju prva kava, drugi muškarci i sponzoruše, nisam više pitala. Ali sam se zato našla s njime. U tenisicama i hlačama. Istoga dana.

Nakon oko 2 sata razgovora o njemu, njegovom poslu, hobijima, bivšim curama i rodnom kraju, koje ima i zasebnu web stranicu, skrenuli smo na temu odjeće. Roko se u svojih 40 godina nagledao svega i svačega i zbog toga danas ima potrebu reći curama kako bi trebale izgledati. Držimo li se ovih prijedloga, ne možemo pogriješiti i sigurno je da će nas kad-tad jedan oženiti (on ne):

1. ne pretjerujte sa šminkom. Kužim da su smokey eyes fora, ali nisu nam privlačne žene koje izgledaju poput tek probuđenih rakuna. Kome je to zamrljano oko očiju uopće fora?

2. prekratke suknje na prejake noge...u-žas! Zašto to žene više ne prestanu nositi i što nema dužih suknji u tim vašim trgovinama? Dajte, pogledajte bolje, molim vas!

3. preuske tajice ili hlače toliko uske da vam dupe iskoči do Mjeseca. Nimalo sexy, više bode za oči drage moje

4. kombinacija puno previše šminke, puno prekratka suknja, puno previsoke štikle i još na to dekolte. Niste u filmu Zgodna žena i nećete nabasati na milijardera. Takvi su već odavno zauzeti

5. ako ste turbo zgodne i svjesne ste toga kao i sav muški rod oko vas, čemu se dodatno perlitate? Budite prirodne kakve jeste, ne treba nam na ranu stavljati soli. Znamo da vas ne možemo samo tako imati, zato molim ne bahatite se. Nema potrebe

Apeliram na ženski rod da prestane baviti se toliko svakim detaljem svoga vanjskog izgleda i koncentrirate se na ono što nam želite reći, jer je to uvijek bolje, barem kod mene - nadodao je i nastavio pričati mi o mjestu u kojem su mu dida, tata, nećaci, ujne, stričevi, tetke i rođaci rodili se, išli u školu, odrasli, trčali, zaljubili se i ženili...

"Ti znaš da nema svako mjesto svoju web stranicu i da je ovo naše baš posebno? I tvoje ima stranicu? Ma pusti ti to, vidi ove naše kako je dobro napravljena, sve fotografije stare su nam gore i svi se možemo naći. Mi ti se baš volimo družiti i jesam ti rekao da je meni baš vako dobar ma predobar život, bez dice i žene koja bi mi dosađivala....ma s 40 se tek osjetiš živim i ja evo imam baš od-li-čan život, ma za pet, nikad sam, uvijek negdje, diš bolje hehe. Ajde neka si tenisice obukla, a mogla si i štikle, ne bih se ja ljutija!"

I tako sam se oprostila sa g.Rokom_ZG koji zapravo nije bio iz Zagreba i zbog kojeg sam na spojak došla u tenisicama. Istu mi je večer poslao poruku da sam mu se jako svidjela i da bi me rado vidio kod sebe, u stanu, na vinu i kokicama, ispred TV-a, bez odjeće ako može.

Kada sam ga pitala kako sad bez odjeće i zar sljedeći korak ne bi trebao biti drugi spoj na otvorenom, možda neka fina večera na koju bih smjela doći u suknji i štiklama, kratko mi je poručio da to što ne želi da njegove ženske budu prezgodne u javnosti, ne znači da ih ne želi prezgodne u svoja 4 zida. Za njegove oči, koka mora biti vrhunska!

3 dana kasnije na chatu..."Alo zgodna, onda oš doć na vino? Kuc kuc ima koga?"

Poruka administratora:
Korisnik ROKO_ZG_11 uspješno je dodan na vašu block listu i od njega više nećete primati poruke. Kao ni pozive na (loše) vino. Živjele pete, uzdravlje! :)

Piše: Martina Kocijan

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj