KLIK ZA LJUBAV: Totalni neznanac želi pričati s vama o seksu? Imajte na umu ovih 14 istina

16/09/2015

Sve curke koje su ikada kročile u prostranstvo zvano online chat, itekako znaju da se muškarci ne libe pričati o seksu.

yOtvoreno, direktno i bez tabua pitat će vas što volite, kako to volite i gdje najviše volite. Kako će se vaš online, a kasnije i mogući live odnos razvijati, ovisi samo o vama, ali i kada su seks teme u pitanju, itekako možete procijeniti pita li ON jer ga iskreno interesira, ili samo zato što mu je trenutno dosadno. I traži si novu kokicu za avanturicu :)

Kako zapravo shvatiti što mu je na umu i misli li doista samo na novu avanturu? Jako, jako jednostavno. Dečki online kažu i više nego što misle, jer se osjećaju hrabro kao (uškopljeni) afrički lavovi, tako da ste iza ekrana itekako kraljica 'na konju'. Držite tu prednost s njime dok god možete, preporučam cca. 45 godina ;)

Krenimo na 14 istina koje će vas sigurno iznenaditi

 1. Chatate s njime već neko vrijeme i izmijenili ste oko 800 milijuna tema? E sada je vrijeme da krenete na vruće teme. Čemu čekati do 35. spoja da biste doznale je li vatren u krevetu. To morate znati što prije (to bolje) i zato ga pitajte prve i direktno o svemu što vam padne na pamet.

 2. Chata li s vama već neko vrijeme i pitao vas je milijun zdravo ljudskih pitanja, uskoro slijede pitanja o seksu. Ako vas pita može li vas pitati par intimnih pitanja, vrlo vjerojatno je dragi dečko koji ima dobre namjere. Ako vas pita bez da pita može li pitati (pratite?:) i pita tako da pitanja zvuče sexy, gotovo pa sigurno da je ok muškarac . A ako samo počne telebati pitanja direktno i pomalo vulgarno, begajte glavom bez obzira.

 3. Normalne i drage dečke koji teže nečem višem od platonskih veza, preplašit će puno preintimnih pitanja o seksu, a osobito pitanja o vezama s bivšim curama. Zato, kada vi prve pitate, pitajte diskretno i s taktom.

 4. Razgovarajte o seksu kao dama, nikako kao kočijaš. To će frajeru dati dozu hrabrosti i podići mu samopouzdanje, a velika je šansa i da neće pobjeći. Barem ne još. :)

 5. Ako je muškarac s kojim chatate puuuno previše zabrijao na temu seks i vrti s vama samo i jedino vruće teme kao napaljeni zec na vrtuljku, to je znak za alarm. Uljudno mu recite da i vi možete lamentirati o seksu i dapače da hoćete, ali neka ponešto detalja ostavi i za prvu live noć. Nakon toga ga pitajte kakav ima odnos s mamom. Čisto da ga mrvicu uzdrmate. ;)

 6. Ne stvarajte tabu teme. Ako je on normalan, kao što bi muško biće trebalo biti (njih oko 3,38% na svijetu:), onda će znati kada pita previše. Ako je pomaknut, jedino što možete dobiti je pomaknuto muško biće.

 7. Na preodgoj u 33-oj zaboravite. Ako on strastveno navija za razgovor o fetišima, jer je njemu taaaako dobrooooo kad cura nosi sado-mazo pete tijekom khm khm i baš bi htio isprobati pozu u kojoj visite sa stropa dok vam veže ruke, onda je to frajer koji će to sigurno raditi. S vama ili bez vas.

 8. Blokirajte odmah one koji vas na prvu pitaju 'đe si maco, voliš li seks?'. Ako vam piše samo rečenice s uključenim riječima seks, maca, napaljen, ja bih te i slično, onda je jedini način za pomoći mu - unajmiti par mrcina da ga nauče... pravopisu. :)

 9. Okrene li frajerko priču u 1.lice jednine, odnosno množine i počne vam pisati rečenice u stilu: "Sad bih ti tako rado svukao gaćice i polizao te od... do... a što bi ti meni radila?", upravo ste doživjele poziv na cyber sex.

 10. Napiše li vam slavnu rečenicu - mogu li ti poslati fotografije svoga? - prvo što pitajte je: Fotografiju tvog mozga ili?. Ako se slatko nasmije i otipka: Hehehe, baš si šašava, ma neee, fotkicu svog intimnog dijela tijela, znaaaaš na što mislim;) Napišite samo ne hvala, majmune. Napomena: riječ majmune nikako i ni u kojem slučaju ne služi za vrijeđanje životinja dragi ljubitelji majmunčića, već samo kao sredstvo obrane od fotografija muških nisko stacioniranih mozgova.

 11. Javlja li vam se ujutro sa porukicom za dobro jutro i usput pita što imate obučeno, napišite gaćone i pidžamu, zakopčanu do vrha vrata. Ako mu to bude simpatično pa se slatko nasmije, postoji šansa da ipak nije manijak.

 12. Želi znati puno puno toga o vašoj ljubavnoj prošlosti, ali ne bi podijelio nijednu svoju intimu s vama? Smrdi na opasno muljanje.

 13. Gurne li razgovor u smjeru samozadovoljavanja, procijenite želite li takve informacije dijeliti s njime. Osim ako je znanstvenik kojem, eto baš jako treba vaš odgovor da bi dovršio 10-godišnje mukotrpno istraživanje, e onda mu recite. Znanost je važna.

 14. Razvoj veze i količina razgovora o seksu nemaju veze jedno s drugime, što u biti znači da možete danima s totalnim neznancem dijeliti najintimnije informacije o svome seksualnom životu i onda se 138. dan on više ne javi. Možda su ga oteli alieni, možda se oženio, a možda mu se samo više neda pričati s vama. Samo dragi Bog zna. Isto tako, možete s misterom x-om razgovarati 3 sata o seksu, zatim se naći, ljubiti nakon kave i ostati s njime cijeli život. Pravila su ta da pravila nema, zato slušajte (samo) sebe i (svoju) mamu. Jer mama zna najbolje

Ljubavi chatovi su zakon, isprobajte ih još danas i javite nam što vam se događa :))

Preporučujemo mreže: iskricu, badoo i twoo :)Martina Kocijan, online chat, flert, cyber sex, dejt, perverzije, SM seks

Novo

Komentiraj