KLIK ZA LJUBAV: Ovo su 3 vrste divnih, ali opasnih frajera

12/11/2015

Upoznale ste super predivnog dečka online, chat je krenuo i više nego dobro, kliknuli ste na prvu i odjednom je počeo sa svim tim divnim komplimentima?

Vrlo vjerojatno ste uletjele u ralje online predatora. Ovako to zvuči iz pera muškarca pod nadimkom VOLJENI-123: "Srce, ti si meni baš najposebnija cura ovdje znaš i baš bih se rado ljubio s tobom. Ma, pre pre divna si da znaš i joooj kako bih te sad zgrabio i cmoknuo. A da znaš da imam baš neki filing da nismo daleko od nečeg lijepog mmm..."

yU nekim posve drugim chat prostranstvima, s nekim posve drugim tipom čovjeka, emotivno-bljutava priča čovjeka imena PERO-perce, zvuči pak ovako: "Sve ženske ovdi su mi ono bezvezne i napokon imam baš ono osjećaj da si ti skroz normalna i ono, draga curka. Garant da ću te oženit! No, pa dobro, ne mislim sutra ali ono, mogao bih jer posebna si, ali to već znaš i sama. Daš mi sad svoj broj moba da te zvrcnem, jer rado bih te ono, skoro vidio i uživo, a siguran sam da bi i ti mene voljela vidjet jel dušice?"

A paralelno s chatovima gore, ulazimo i u 3.priču, koja bi čovjeku pod nazivom X-JA-SAM, u neko skoro vrijeme mogla donijeti čak i Oscara: "Skoro pa sam odustao jer nije lako pronaći srodnu dušu. Bio sam u dugoj vezi koja nažalost nije završila brakom i sad sam solo. Iskreno, samo želim upoznati jednu dobru i pametnu ženu, koju bih jako usrećio. Nadam se i za cijeli život. Možda bi ti mogla biti ta, što kažeš. Evo sad ću ti odmah poslati svoju fotku da se uvjeriš da sam skroz ok, jel može?"

Ako ste sada pomislile nešto u stilu jaaaooo kako divnooooo, pa to su troje muškaraca koji stvarno žele nešto ozbiljnije i baš su onako slatki i dragi i čine se skroooz normalni... odmah se zaustavite dok nije prekasno i krenite put ljubavne spoznaje...

čudnovati slučaj broj 1. - VOLJENI-123

Srce? Kada frajer curi koju ne zna i s kojom tek razvija online komunikaciju napiše da je srce, neka vam bude sumnjiv kao najveći sumnjivac FBI-a. Nadalje, izjava ženi koju ne zna da mu je najposebnija cura (na svijetu) predstavlja jedino to da je pročitao dijelove Romea i Julije i sad misli da zna kako komunicirati sa ženama 21.stoljeća. Krivi vijek, stari. I na kraju, ako posebno istakne da bi se ljubio, cmakao i radio nešto lijepo, pitajte ga možete li na kavu doći sa svojom babom, koja ima cirka 78 godina

još čudnovatiji slučaj broj 2. - PERO-perce

U onim drugim chat prostranstvima, sa posve drugim tipom čovjeka, nužno je da na emotivno-bljutavu priču koja je opisana više gore, odgovorite točno ovako: "Ma da, sve ženske online su baš ono bezvezne i napokon si nabasao na mene koja sam turbo cool i jedina takva na kugli zemaljskoj (ženske na Marsu zasad ne brojim). I ja imam baš ono osjećaj da sam skroz normalna i ono, draga curka. Garant da ćemo se oženit! Ma, ajmo to napravit već sutra! No, pa dobro, ni ja ne mislim sutra ali ono, mogli bismo jer gle, ja sam posebna, i oboje to već znamo. Dam ti sad svoj broj moba da me zvrcneš, jer rado bih te čula, a onda i vidjela uživo, tako da te mogu mlatnuti laptopom po glavi. I budi siguran da bih to jako voljela. Tvoja dušica."

opasno čudnovati slučaj br.3 - X-JA-SAM

A paralelno s analizom odgovora gore, ulazimo i u 3.priču, s čovjekom pod nazivom X-JA-SAM (uskoro nagrađenog Oscarom): Ajoooj i ti tražiš srodnu dušu? I ja je tražim. Kako je to slatkoooo, ajooooj. A zašto jaučemo? Ok, ti si očito jedan skroz ok dečko, oliti muškarac, ali budući da me trenutno ne privlače frajeri kojima na fotografiji mogu vidjeti samo spolovilo, lijepo ti se zahvaljujem i želim svu sreću svijeta. Da mi budeš veseo i radostan i nađeš tu svoju dobru i pametnu ženu, koja će i tebe usrećiti jednom fotografijom međunožja. Ok, može, bye.

I tako se rješavate divnih, ali pomalo opasnih frajera. Naravno, ne možemo tvrditi da su opasni poput divovskih paukova ili nedajbože serijskih napadača iz parkova, ali mrvicu opasni, to da. Spadate li možda u skupinu žena koje bi krenule i korak dalje, pa šarmom doznale pravo ime i prezime zločestih dečkiju s chata i onda primjerice javno objavile njihove gole fotografije...ne zaboravite nam javiti kakve su bile reakcije ;) Ali naravno da nikad i ni u kojem slučaju ne mislimo poticati vas na takva opasna i nimalo divna djela.

Ljubavi chatovi su zakon, isprobajte ih još danas i javite nam što vam se događa :))

Preporučujemo mreže: iskricu, badoo i twooCosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj