KLIK ZA LJUBAV: Od kad su frajeri postali (pre)strašljivi?

06/06/2016

Sve smo mi emancipirano-samosvjesne i vrlo samostalne žene. I upravo zato poduzimamo xy stvari, da bismo osigurale svoju sreću. Same si tražimo posao, same si peremo veš, same plaćamo podstanarstvo, same kuhamo i čistimo, same organiziramo putovanja, letove i roštilje za 20-ero i same svakodnevno savladavamo milijun zadataka.

yAli po pitanju frajera, zanimaju nas njihove akcije. Jesmo mi poduzetne, itekako, ali zar ne bi bilo divno kada bi dečki prvi pozvali na dejt, prvi nazvali kada je veza full friška i prvi pitali – hoćemo li biti njihova cura?

1. frajer br.1: LEO_nardo radi u vojsci, a u slobodno vrijeme igra košarku. Vrlo je simpatičan i dragi dečko, ali nešto ga koči, od imanja cure. Poslati prvi SMS ili pitati – hoćemo li na kavu – jednako mu je teško kao da mora iskočiti iz aviona, bez provjere sigurnosti padobrana. „Bok, pa di si ti? Što se ne javljaš? Ajde, baš mi je drago da si dobro. I da si se javila. He. Dođeš me gledati na košarci? Aaaa divno. Možda bi onda mogli i na kakvo piće, mislim, ono, svi skupa, kao ekipa ha?“ - piše, kada mu se cura (u ovom slučaju ja:) javim prva. I tako već 883.puta

2. frajer br.2: MIKI je specijalist za EU fondove i u slobodno vrijeme čita, druži se s prijateljima i planinari. Imao je jednu curu, ne tako ozbiljnu, a trenutno štedi kako bi se odselio od staraca. Ima 35 godina. Jako si želi imati ženu, ali sa svakom koju izvede na dejt, dođe tek do frcajućih iskrica, dok u većini slučajeva ostane bez (slatkih) laku-noć pusa. I tako se vrti u krug....„Jaaaaaako sam te htio poljubiti, baš JAKO! Uf, da si mi sada tu tako bih te zgrabio baš ono mmmm. Jedva čekam vidjeti te opet, baš JE-DVA! Sutra? Ti bi da se vidimo sutra? Aaaa, ovoga, nisam ti siguran jer već imam neki dogovor s ekipom s posla znaš...Ali baš si mi ono uf! I jedva JEDVA čekam tvoje poljubce. Ma, da si mi bliže, došao bih sad do tebe! Sad? Da dođem? Hmmm, ali kasno je znaš. A i tramvaji više ne voze. Peh, što ćeš...“

3. frajer br.3: CHICHY_92 odvjetnički je vježbenik i u slobodno vrijeme proučava zakone.Voli otići s dečkima na cugu i gledati zgodne žene, no od veze s jednom od njih nekoliko je svjetlosnih godina...“Gle, ja de facto želim imati djevojku, ali to se jednostavno ne događa. Žena sa pravim kvalitetama, obrazovanjem, elokventnošću, izgledom i ponašanjem, nikako mi ne dolazi u život. I ti sada, na primjer, odišeš jednom dozom senzibilnosti prošarane erotićnošću, no jesi li kandidat za moju buduću djevojku, trebamo tek otkriti. Cuga? Naravno! Doći će u obzir, kada završim sve taskove koje sam odredio za ovaj mjesec i nikako ranije. Moje je vrijeme dragocjeno i raspoređujem ga vrlo konzistentno. Naravno, to uopće ne znači da se već sutra neću zaljubiti i promijeniti svoj dosadašnji način života. Možda upravo s tobom? Ili ne. Tko zna, ali vrijeme će vrlo sam siguran pokazati koliko sam bio u pravu.“

I, što učiniti kada on postane jedan od frajera sa chatova? Za početak, poslati mu točno stotinu SMS-ova i poput prave agencije za istraživanje tržišta, izanalizirati koliko ih je a) vratio te b) počeo sam slati. Zatim mu se prestati javljati, ako je rezultat manji od 10 a veći od 3 i zauvijek ga prekrižiti sa popisa potencijalnih kandidata (dečka/muža).

Zatim, napisati mu da se upravo krećete ljubiti sa neznancem iz tramvaja, s kojim ste upravo upoznale. Igrom slučaja našli ste se u noćnom tramvaju, koji eto nekim čudom postoje i prevoze ljude do željenih lokacija.

I na kraju, objasniti mu da ste upravo prihvatile task od nacionalne važnosti! te ćete u sljedećih 38 dana biti ekstremno zauzete! To naravno uopće neće značiti da već sutra možete promijeniti svoj dosadašnji način života. Možda upravo s njime. Ili ne. Tko zna, vrijeme će vrlo ste sigurne pokazati koliko on nije bio u pravu. I naravno, koliki je kreten.

Dečki, živjeli! :)

Ljubavi chatovi su zakon, isprobajte ih još danas i javite nam što vam se događa. I ne zaboravite – dok chatate, puno se zabavljajte :)))


Preporučujemo mreže: iskricu, badoo i twoo

Martina Kocijan

Novo

Komentiraj