KLIK ZA LJUBAV: Muškarci vam bježe? Možda se trudite previše!

15/01/2016

Nekako u isto vrijeme počela sam chatati sa muškarcima imena ZGODAN_JESAM, BLACK i Sportivo_38. Svi su bili relativno friško online, zanimljive osobnosti i spremni za akciju. Tako su barem tvrdili.

„I, što si sve danas radila? Ma daj, i ti isto voliš čitati knjige? Ja ti obožavam putovanja... ove godine planiram Južnu Ameriku, možda Argentinu, onda ću malo do JAR-a aha imam tamo prijatelje da da! Ako stignem, svakako bih na 4-5 dana u Dubai i ono, laganini London par puta. Situiran sam i imam svoj stan, pos'o, familiju, a frendovi su uvijek tu negdje... nisam se ženio, nije uspjelo s bivšom, a da, to ti je tako u životu... jako volim avanturističke rute po planinama i motore... ljeti jedriti i roniti, to je pod must je, a ti? Gdje si sve putovala dosad? Jesi kad bila u Tokiju? Ne? Moraš otići! Ma sutra, ono nemoj čekat! A ronjenje, ma to ti je zakooooon... RH ok, tu je lipo, ali vanka e to ti je tek doživljaj kada odeš... i tako, evo baš me ekipa zove na gledanje tekme pa ti jurim, a ti ostaj dobro, ma javim ti se svakako pa se za neku kavicu dogovorimo, kiss, kiss“ – pisali su i laprdali o 835 milijuna tema...

yA ja sam se trudila. Odgovoriti im i objasniti i rukama i nogama (nije to lako dok sjediš za kompom:), gdje sam sve putovala i što sam sve doživjela, čime se bavim i kakve su mi prijateljice, gdje sve volim izaći i što još volim raditi, gdje ljetovati, gdje zimovati, što čitati i tako ukrug, svake večeri do jutra, dok su mi oči padale na pola koplja...

I onda se dogodilo! Nakon 3 dana tipkanja i javljanja (njihovog) i odgovaranja (mojeg) sva su trojica nestala! Puf! Kao da se Zemlja odjednom rastvorila i progutala i njih i njihove jahte i motore i (skupe) automobile i stolce na kojima su sjedili i chatali...

„Nestali! Svi trojica!“ – pričala sam razočarano prijateljicama.

„Nestali? Svi trojica? Pa kako? Zbog čega?“ – ponavljale su kao uznemirene papige.
I onda sam shvatila, dok sam se tuširala, jer sve velike ideje dolaze pod tušem:) - njih jednostavno bilo nije briga. Ni za moje priče sa putovanja, ni za moj način života, a bome ni za moje planove. U trenutku u kojem smo se live našli na chatovima, njima je bilo stalo samo do toga da popričaju. Po mogućnosti sa živom ženskom. Koja zna složiti rečenicu-dvije. Da su doznali za postojanje bota (što je programirana online žena-robotica, koja vam daje unaprijed definirane odgovore na bilokakva vaša pitanja) – chatali bi s njom, a mene otkantali istoga trena.

I onda sam shvatila! Još nešto! Ne dok sam se tuširala, jer ne mogu se baš svako malo prati :) Dečki su, bez obzira na svoju dob (a recimo da je oko 40-te dob za ozbiljnije namjere) i dalje dečki koji traže trenutnu zabavu, dok čekaju prijatelje za nove avanture. Naravno, postoji i puno onih koji traže radi toga jer se žele skrasiti, ali u 70%, frajeri online žele zabavu.
Zbog toga sam Zgodnog, Blacka i Sportiva maknula sa VIP liste i krenula dalje.... NORMALAN-92, ALAN_F i Iskreni_Dalmatinac davali su više nade.

A što ću napraviti sa povećim trudom oko njih, brzom komunikacijom i višesatnim odgovaranjem na njihova pitanja? E pa, za početak smanjiti očekivanja, a zatim se i truditi punoooo puuuuno manje. Za cca. 70% :)

Ljubavi chatovi su zakon, isprobajte ih još danas i javite nam što vam se događa. I ne zaboravite – dok chatate, puno se zabavljajte :)))
Preporučujemo mreže: iskricu, badoo i twoo

Martina Kocijan

Novo

Komentiraj