KLIK ZA LJUBAV: Kako početi flertovati s dečkima online?

15/06/2015

15 provjerenih savjeta za cure koje traže ljubav online

S preko godine dana iskustva na različitim online chatovima, danas uspijevam itekako 'nanjušiti' dečke koji traže ljubav online. Tražimo li svi isto, kako uopće započeti online chat, smijemo li ih pitati baš sve, trebamo li čekati sa određenim pitanjima? - pitanja i nedoumica je puno, zato čitajte nas i shareajte te provjerite ove Cosmo savjete iz prve ruke :)

y1. Dečki su vrlo jednostavna bića. Ne analiziraju i ne zamaraju se detaljima. Zbog toga njihovo prvo pitanje koje postave govori jako puno. Primjerice, ako vam napiše "Dobar dan ljepotice, kako si mi?" - ulet je na granici želje za flertom i normalnog odnosa. Napiše li dužu poruku u stilu "Pogledao sam tvoj profil i našao se u njemu. Bilo bi mi drago upoznati te", njegove su namjere puno dublje. A krene li u smjeru "Mala, napeta si mi uuuuf, daj pošalji broj moba da te zvrcnem ;)", izbjegnite odgovarati osim ako želite (seks) avanturu.

2. Pokušajte uvijek biti vesele, simpatične i ne komplicirati. Ako i jeste turbo 'zeznute' s muškarcima, neka to doznaju s vremenom, ne na prvu. Razlog: pobjeći će glavom bez obzira, makar vi bila nova Angelina Jolie, ako imalo nanjuši kompliciranje :)

3. Ne dajte da vas uvuku u priče o tome što volite u seksu. Dobri dečki s ozbiljnim namjerama ne ispituju u prvih 3-5 dana o pozama koje vole, donjem rublju kojeg nosimo i najintimnijim seksualnim iskustvima. Dobrice prvo pitaju što radite u životu, što najviše volite raditi u privatno vrijeme, kakvim se hobijima bavite i kakvog si muškarca zapravo želite.

4. Ako vam ne želi reći što radi u životu i izbjegava pitanja o poslu, ne gubite vrijeme na daljnje razgovore jer on vjerojatno - muljari.

5. Direktno pitajte ima li curu, ljubavnicu ili možda ženu te je li već bio oženjen. Moguće je da zaboravite na ovo pitanje i nakon 2-3 dana fenomenalnog chata sjetite se pitati ga je li slobodan... Iz iskustva, vrlo je moguće da nije te da na chatovima samo 'ubija' vrijeme.

6. Sastavite listu svojih prioritetnih pitanja, primjerice: gdje se vidiš za 5 godina, što ti je u životu najvažnije, voliš li svoj posao, imaš li ženske prijateljice, koliko si dugih veza imao i na temelju toga zaključite je li on muškarac s kojim biste popile kavu.

7. Krene li tipkati u bilo kakav ekstrem, primjerice kako ne može živjeti bez bicikliranja, alpinizma i svoja 3 psa, dobro razmislite vidite li se u takvom okruženju. Male su šanse da ga preodgojite, stoga ako vam se nešto ne sviđa na prvu, krenite dalje.

8. Što prije krenete raspravljati o važnim životnim temama kao što su život u gradu ili na selu, odnos prema novcu i obitelj, važnost karijere i provođenje slobodnog vremena, to ćete prije doznati koliko ste kompatibilni. Ako je u 39. godini života fasciniran pijančevanjem sa ženskim prijateljicama, sigurno mu nećete postati no.1.prioritet. Ikada.

9. Ako vaš razgovor krene i više nego dobro i osjetite dobro poznatu kemiju online, ne čekajte dugo na razmjenu telefonskih brojeva. Tako ćete odmah znati je li vrijedan truda i radi li 'prave korake'.

10. Ne bojte se 'otkantati' i zablokirati muškarce koji su vam naporni, dosadni, gnjave ili jednostavno toliko okolišaju da vas počinje boljeti glava.

11. U prvih 10 rečenica postavite mu tzv.tehnička pitanja: koliko je visok, koje mu je primarno obrazovanje i gdje živi. Vrlo je moguće da 'kliknete' s gotovo pa savršenim i onda shvatite da je za glavu niži od vas.

12. Važno vam je znati je li strastven? Živo vas interesira koliko je emotivan? Najviše biste htjele doznati je li društvenjak ili individualac? Ne biste željele da ima pomaknute fetiše? Ne gubite vrijeme, jednostavno ga/ih pitajte bez okolišanja, što god želite znati!

13. Ako su njegove reakcije divlje, neobuzdane i na vaše se šale naljuti, dobro razmislite biste li s njime izašle. Zlu ne trebalo, ali bolje ne doći u situaciju da vas poželi 'utopiti' u čaši vode;)

14. ako se s njime možete smijati (hihi, haha i puuuno smajlija u porukama:), zabilježite to kao jako dobar znak i nastavite flertovati.

15. ostanite svoje i čvrsto na zemlji. Ne dajte da vas uvuku u potpuno suprotne filozofije života, nagovore na putovanje (oko svijeta), ponoćni izlazak ili nešto što ne volite raditi, primjerice penjati se na najviše mjesto na Sljemenu umjesto vama dragog izležavanja na kauču:)

Loša strana chatova leži upravo u tome što možete biti iznimno slobodne i doznati u roku par sati o njemu nešto što uživo ne biste doznale mjesec dana! I to će vas ili oduševiti ili šokirati. Dobra strana chatova leži u tome što možete biti iznimno slobodne i doznati u roku par sati o njemu nešto što uživo ne biste doznale mjesec dana. Pa zar to nije pre pre dobro? Skraćujete si vrijeme upoznavanja, trošite brdo manje energije na spojake (i za to vrijeme obavljate pedikuru, manikuru, izlazak s frendicama i fenomenalan shopping:), a na kraju danas, velika je šansa da ćete baš na chatu naletjeti upravo na onog pravog. Chatovi su zakon, isprobajte ih još danas i javite nam što vam se događa.

Piše: Martina Kocijan

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj