KLIK ZA LJUBAV: 8 načina kako ga zainteresirati, da ne može bez tebe!

16/07/2015

Još si pred 2 tjedna otvorila svoj online profil na popularnom ljubavnom chatu badoo ili twoo i sada se pitaš kako zainteresirati muškarce ili samo onog jednog slatkog crnog koji je svako malo online, a nikako da počne postavljati prava pitanja? Ništa lakše od toga, pođi za mnom :)

yDečki su vrlo posebna bića, nešto kao alieni iz druge galaksije, i ne postoji univerzalna metoda kako ih zaintrigirati da ostanu pored nas čitavoga života (ili barem dok nam ne dosade:). Ali ono što postoji su provjereni načini pronalaska pravoga, a sve kako bismo bile sretne u paru. Naravno, u svakoj ćemo komunikaciji doživjeti uspone i padove pa se tako jedan dan uz njega osjećati kao princeza iz Disneyeve priče, a drugi dan kao pokisla mačka, ali glavno je da nijedan chat doživljaj ne uzimamo preemotivno i previše k srcu, jer je to odličan put do pravog ljubavnog zadovoljstva. Kako ga doista zainteresirati, tako da svaki put kad vidi tvoje ime online, padne sa stolca? Ovako! :)

1. Probaj mu se ne javljati prva. Znam, to sad zvuči kao da sam ispala iz turbo romantičnih romana Jane Austen, ali ima nešto u tome da muško 'lovi' žensko. Ako može dobiti pristup do tebe kad god, postat ćeš mu dosadna. U 95% slučajeva. Ali ako si uvijek nekako tajanstvena i daš mu do znanja da ga ne čekaš po cijele dane, poželjet će te (u)loviti još više.

2. Samo lagano i bez teških pitanja. Nemoj ga u prvih 5 rečenica izbombardirati o tome gdje se vidi za 5 godina i što misli o braku i djeci. Slobodno ga pitaj što radi u životu, koji je fax zaršio, kakve hobije ima i što voli raditi u slobodno vrijeme.

3. S pitanjima o (ozbiljnoj) vezi možeš započeti kada osjetiš da je zagrizao (kao riba udicu:) i znaš da će se nakon pitanja koja postavljaju odrasli ljudi, i dalje nastavljati javljati.

4. Ubacuj puno emotikona i smajlija i pokušaj biti skroz opuštena tijekom chata s onim koji ti se jako sviđa. Nema potrebe da odmah shvati kako ti se sviđa kao bubi cvijet i kako bi s njime željela kućicu u cvijeću. Što ležerniju komunikaciju vodiš, tipa o tome kako su alieni sigurno tu negdje ili kako ti je fora bacati kamenčiće u vodu dok na nekoj plaži ispijaš koktele, to ćeš ga više ohrabriti da se otvori i bude svoj. Kako god okreneš, dečki ne vole da ih se prisiljava, tjera ili gnjavi na nešto što nikad i ni u najluđim snovima ne bi napravili. Tipa bili u ozbiljnoj vezi u 36-oj. Bože sačuvaj :)

5. Usmjeri pažnju na njega. U komunikaciji muškarca i žene najmanje je važno što si jučer obukla na pijanku s curama i kako ti trenutno izgleda kosa, a poprilično važno što je on jučer radio na pijanki s dečkima i kako mu izgleda (novi) auto. Ili bicikl. Stoga budi pametna i ne laprdaj o sebi i svojim mušicama (o njima će slušati u braku:). Postavljaj mu puno pametnih, ali vrlo cool pitanja i bit će sretan ko malo dijete.

6. Pamti što ti govori. Ako je napisao da najviše na svijetu mrzi jesti kisele feferone, a ti si se idućeg dana pohvalila kako se upravo ubijaš u toj poslastici, neće ti to baš zamjeriti, ali kad god drugi put budete chatali povezat će te sa tim kiselišem. A koja to cura zapravo želi? Fuuuj :)

7. Razoružaj ga pitanjima o obitelji, bratu, sestri i posebice nećacima (ako ih ima). Većina cura na chatovima pita uvijek jedna te ista pitanja ili fokus stavlja na manje važne stvari u životu. Ako tražiš kvalitetu, usmjeri se na kvalitetna pitanja, podpitanja, opaske, crtice i promišljanja. Sigurno da ćeš ostaviti dojam sređene cure, koja zna što želi i kako to dobiti. A i tako ćeš otjerati od sebe sve one pogubljene i izgubljene, koji ti sigurno ne trebaju.

8. Budi otvorena za davanje broja mobitela, chatanje preko mobilnih aplikacija i nalaženju na kavi uživo. Online komunikacija kad tad dođe do svog vrhunca, kada dvije osobe shvate da virtualno žele pretočiti u javu i tu nastaje prava čarolija. A kad čarolija online počne biti i čarolija uživo, e onda je to već materijal za pravi ljubavni roman u kojem sigurno želiš biti glavna akterica :)

Najvažnije od svega, budi pametna i razvijaj svoje šesto čulo iliti intuiciju, koja će ti na vrijeme reći što on zapravo želi. Ne očekuj puno i dobit ćeš i više nego što si ikada sanjala. A kako pobogu ne očekivati puno i ne raditi presing na to slatko muško biće? E to je već tema za sasvim novu kolumnu ;)

Chatovi su zakon, isprobajte ih još danas i javite nam što vam se događa :))

Martina Kocijan

Novo

Komentiraj