Znakovi koji otkrivaju da ste ga oborili s nogu

19/10/2012

Sigurno znate da dečki nisu brzi na jeziku kad treba izreći osjećaje. No ako vam nije rekao da je zaljubljen u vas ili vas voli, ne znači da to ne misli. Donosimo signale koji ga otkrivaju

d

GLEDA VAS DOK VI NE GLEDATE
Ako ga uhvatite kako vas potajno promatra, to je znak da mu se jako sviđate – i više od toga. Ako je njegova pažnja usmjerena na vas u trenucima dok ne razgovarate ili vi ne obraćate pažnju na njega (što je idealna prilika da on bulji u druge žene), definitivno je zaljubljen u vas.

GOVORI O BUDUĆNOSTI
Kad muškarac počne pričati o svojim planovima, to je često znak da želi biti s vama i u budućnosti. Primjerice, ako vas počne ispitivati što mislite o kvartu u kojem živi, o mjestima gdje izlazi, s kojim se ljudima druži i slično, definitivno “ispipava” teren – i želi da budete zajedno u svemu tome.

UVIJEK JE POKRAJ VAS
Ako vaš dragi uvijek sjedi pokraj vas, drži vas za ruku dok šećete ulicom ili vas dodiruje na javnome mjestu, to je znak da se potpuno “predao” i da je posvećen vezi. Nesiguran lik neće sjediti pokraj vas u kafiću i izbjegavat će svaki tjelesni dodir u javnosti – tako pokazuje nesigurnost, odnosno ne želi pokazati da je u vezi, što mu daje mogućnost da uletava drugim curama dok niste zajedno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj