Znaci da je kemija među vama jaka

23/01/2011

Da, moguće je... Tek ste se upoznali, a možete znati u kojoj mjeri biste bili sinkronizirani u krevetu

d

Priznajte da tražite pažnju

Često smo sklone tome da ne kažemo ono što želimo. Recimo, da nam je potrebna masaža ramena ili da budemo same. To činimo iz straha da će nas smatrati zahtjevnima. Ali, da smo znale da muškarci instinktivno žele pomoći, kako kažu stručnjaci, shvatile bismo da griješimo. Dakle, oni nam žele udovoljiti.

Objasnite svoje osjećaje

Ako dođete u stanje blage histerije (plačete ili vičete), recite mu da vam je samo potrebno da vas sluša. „Dečko se može izboriti s time", kaže dr. Jeff Brantley, autor knjige "Calming Your Anxious Mind". Utješit će vas jer se ne želi brinuti hoćete li sljedeći put imati napad panike pred njim.

Recite mu da vam pomogne

Dajte do znanja vašem dečku da vam znači kada vam pomaže da se opustite, kaže dr. Brantley. Jedno hvala učinit će da se on počne osjećati uspješnim pa će se nadati da će moći smiriti situaciju svaki put kada budete bezvoljni.

A zauzvrat ... začinite mu jutro!

Idite u kupaonicu dok se on sprema ujutro i zaključajte vrata za sobom. Ta mala gesta dat će mu do znanja da ste preuzeli stvari u svoje ruke. Potom mu uhvatite pogled u ogledalu dok mu prilazite s leđa. Počnite mu milovati grudi i ljubite mu leđa i vrat. Mogućnost da vidi gdje ćete ga dodirnuti prije nego što to i osjeti na svojoj koži je superseksi osjećaj. Ah, da... Imajte u vidu da ćete malo zakasniti na posao.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj