Zlatna pravila hollywoodskih parova: Kako imati jaku i sretnu vezu

06/10/2015

Kada pomislite na funkcionalnu, staloženu i dugoročnu ljubav, uz nju vjerojatno ne vežete Hollywood i svijet poznatih. Međutim, i među njima još uvijek ima iskrenih i ludo zaljubljenih parova. Upravo oni su otkrili u čemu je tajna njihovih uspješnih veza.

Kada pomislite na funkcionalnu, staloženu i dugoročnu ljubav, uz nju vjerojatno ne vežete Hollywood i svijet poznatih. Međutim, i među njima još uvijek ima iskrenih i ludo zaljubljenih parova. Upravo oni su otkrili u čemu je tajna njihovih uspješnih veza.

Rita Wilson i Tom Hanks

tom hanks

"Smijeh, ljubaznost, poštovanje. Dopuštamo jedno drugom slobodno razvijanje, podupiremo se tijekom teških situacija i nikada ne odustajemo. Naravno, i dobar seks", izjavila je Rita.

Jenna Dewan i Channing Tatum

tatum

"Ako želiš da brak uspije, moraš obraćati pažnju na osobu koju voliš. Znam kad je Jenna loše spavala, primijetim kad je dobre volje. Jednostavno sve to znam. Možda zato što smo dugo zajedno, ali dečki, uvijek obratite pažnju. Ako volite osobu, jednostavno ju pokušajte učiniti sretnom. Napišite malu poruku i ostavite je negdje. Ili napravite nešto ludo. Nasmijte je. To i nije tako teško ako vam je stalo do nekoga ", smatra holivudski glumac.


Kevin Bacon i Kyra Sedgwick

bacon

"Stalno vodimo brigu jedno o drugom. Pronalazimo vremena za sebe i volimo biti sami. Mislim da je na kraju dana to i najbolje za našu djecu jer se osjećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno i žele biti sami zajedno. To je važno ", rekla je Kyra.


Victoria i David Beckham

beckham

"Nije zdravo biti ljubomoran. Pogledam Davida i pomislim kako je zgodan, kako sam sretna što je on moj suprug. I sjajan je otac. Zato ne krivim ljude zbog toga što im je privlačan. Privlačan je i meni", smatra čuvena dizajnerica.


Iman i David Bowiebowie

"Moj brak je baš onako genijalan kakvim ga zamišljate. Bowie kaže da je stvar u humoru. On još uvijek misli da sam ja duhovita, a i on je meni smiješan. Jako je znatiželjan čovjek i puno toga mogu naučiti od njega. A i ponekad mi zavezati vezice na cipelama ", izjavila je jednom prilikom Iman.


Tracy Pollan i Michael J. Fox

michael j foc

"Ključ našeg braka je sposobnost da jedno drugo povremeno ostavimo na miru. Shvaćanje da nije poanta u tome da naše sličnosti funkcioniraju zajedno nego kako naše različitosti to rade. Što se mene tiče, tajna uspjeha je u jednoj šali koju često pričam - neka vam svađe budu čiste, a seks prljav ", kaže Michael.


Anna Faris i Chris Pratt

pratt

"Ljudi se često fokusiraju na svoju djecu i onda gledaju svog partnera kao da je stranac. Zato je jako važno, ako ne i najvažnije, da se fokusirate na svoj odnos jer će djeca jednog dana otići. Morate održavati vezu", kaže Chris .


Shakira i Gerard Pique

shakir

"Morate se zabavljati jedno s drugim, mislim da je to esencijalno. Potrebno je puno smijeha i zabavnih zajedničkih trenutaka za održavanje strasti u vezi. Ali bitni su i afiniteti. Morate biti kompatibilni. Oboje morate željeti da vaša veza uspije i raditi na tome ", rekla je kolumbijska pjevačica.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj