Ženske osobine koje će osvojiti srce svakog frajera

15/11/2018

Muškarci su nam otkrili s kakvom bi ženom poželjeli provesti ostatak života!

Ženom kojoj potpuno vjeruje. Povjerenje je temelj na kojem se grade apsolutno sve veze! Muškarci pokraj sebe žele imati ženu kojoj će moći priznati najmračnije tajne i slabosti bez straha da će biti pogrešno shvaćeni ili ismijani.

Ambicioznom i motiviranom ženom koja ne troši vrijeme samo na šoping i društvene mreže. Otkrili su da ih dugoročno ne zanimaju površne žene koje najviše truda i vremena ulažu u gluposti tipa biranje najboljeg sefija ili outfita za izlazak.

Ženom koja ga podržava čak i ako poželi napustiti posao i slijediti svoje snove.
Žele ženu koja će im u tom trenutku dati vjetar u leđa i biti podrška i inspiracija da ustraju u onome što žele i o čemu sanjaju.

Ženom koja provodi vrijeme s njim ali ne 0-24. Dečki žele imati “lufta” i ne žele se odreći druženja sa svojom muškom ekipom samo zato što sad imaju curu. Oni žele da i njihova odabranica ima svoj život, hobi, društvo, obaveze, strasti…

Ženom s kojom je seks sjajan… Seks nije najvažnija stavka u vezi (ni muškarcima), ali je jedna od i te kako bitnih. To ne znači da traži svoju boginju seksa, već nekoga s kim će biti kompatibilan cijelog života.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj