Evo razloga kada biste ga trebali nogirati

18/02/2014

U svakoj vezi ima razmirica i loših trenutaka, no ove situacije zaslužuju crveni karton...

Kontrolira vaše odjevanje

Ako svaki vaš izlazak završi svađom, ostajanjem kod kuće iz protesta ili situacijom da se vi pokunjite poput malenog psića, vašoj se vezi ne piše dobro. ''Ta suknja ti je prekratka! Ako izađeš u tome, zaboravi me!'' i slične izjave nedopustive su. Shvaćamo da su frajeri ponekad zaštitnički nastrojeni, ljubomorni ili da vas vole vidjeti u određenim odjevnim kombinacijama, no zabrane nošenja određenih komada koje volite apsolutno su besmislene. Braneći vam bilo što, ne samo da vas nastoji kontrolirati, već guši vas kao osobu.

Tjera vas da birate između njega i karijere

Nikada, ali nikada, ne biste trebali birati između njega i karijere. Ako ste se dočepali svog posla iz snova, a on se osjeća ugroženim ili mu se ne sviđa vaš uspjeh, vrijeme je da ozbiljno preispitate vašu vezu. Zaslužujete frajera koji će vam biti potpora u bilo čemu, a posebice u izboru karijere koja vas doista usrećuje.

Brani vam druženje s vašim prijateljima

Zna biti slatko kada vidimo da je naš frajer malčice ljubomoran na nekog našeg prijatelja, no kada vam on brani da se viđate s bilo kojom osobom suprotnog spola, stvari nisu nimalo slatke ni simpatične. Takvo ponašanje otkriva da imate posla s nezrelim, djetinjastim, manijakalnim i ljubomornim frajerom koji će vam opasno zagorčati život.

Posesivan je

Ne smijete izlaziti. Ne smijete se družiti sa svojim prijateljicama. Ne smijete se napiti bez njega. U principu, ne smijete jesti, živjeti ni disati osim ako on nije prisutan. Koliko god da ga volite, svatko zaslužuje svoje slobodno vrijeme. Vi trebate frajera, a ne nekoga tko će glumiti vašeg sijamskog brata blizanca.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj