Veliki povratak blind dejta

08/02/2017

Živimo u vremenu u kojem, zahvaljujući društvenim mrežama, već prije prvog izlaska znamo kako on izgleda u kupaćim gaćama, koje mu je boje tepih u dnevnoj i je li ostao frend s bivšom. Nestao je sav misterij i užitak otkrivanja neke nove osobe uživo, a to je "pobilo" i leptiriće u želucu pa su se mnogi uželjeli dobrog starog dejta "naslijepo".

Nakon tjedana dopisivanja na Fejsu, često se desi da sjednete u restoran i ne znate o čemu pričati jer - već ste si više-manje sve rekli online. I rekli i vidjeli, jer vaša nova simpatija na Facebooku ima dvadesetak foldera sa svojim fotkama, koji čine pregled njegovog života od  2005. kad je otvorio profil. Okej, drago vam je znati da ste zgodniji od njegove bivše cure i da ima genijalnu kuću na moru, ali činjenica da ste se prije prvog izlaska danima dopisivali ( i to od 0-24)  uništila je baš svu draž prvog dejta.

s

Zato sve više cura i frajera pristaje na nešto na što nekad ni u ludilu ne bi  - na dejt "naslijepo". Frend frendičine frendice, sin mamine kolegice s posla, nećak susjeda s prvog kata...netko tko je posve nepoznat ali ipak dolazi s preporukama osobe kojoj vjerujete, djeluje kao zanimljiva večer, zar ne? Živjelo retro dejtanje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj