3 stvari kojima ćete ga otjerati

23/03/2016

Neće vas prestati zvati jer vas je jutros konačno vidio bez šminke ili zato što ste sinoć pustili vjetar u krevetu. Ali ima par krivih poteza zbog koji će dati petama vjetra.

1. Opsjednuti ste njime. Ako vam na sms ne odgovori u roku pet minuta, odmah ga zovete i pitate što nije u redu. Već ga u ponedjeljak zapitkujete što želi da radite za vikend. U svemu mu povlađujete: on je taj koji odlučuje koliko često ćete se viđati i što ćete raditi kad ste zajedno. Bezpogovorno prihvaćate sve njegove prijedloge i želje, zanemarujući vlastite iz straha da vas ne ostavi. Ukratko, dopustili ste da vas mota oko malog prsta, a on to osjeća i sve je manje zainteresiran. Muškarce može impresionirati svestrana, samopouzdana žena sa širokim rasponom vlastitih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu manipulirati kako se sjete. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu djevojku redovito ostavljaju. Naravno, uz rečenicu "nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene". Laže, zapravo je želio reći - predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvijek se potrudite pomalo biti neuhvatljiva lovina.

2. Posesivni ste. Nadurili ste se kad je otišao na kavu s prijateljicom iz djetinjstva, dobili ste ospice kad ga je frend s posla nagovorio da izađu u muški provod (pa što onda ako ga je ostavila cura i osjeća se sam i očajan, to je njegov problem), a i njegova mama vam ide na živce jer "što ga ima zvati svaku večer". U njegovom muškom društvu vjerojatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa "udav" ili "pirana", a žensko društvo više nema jer ste uspješno rastjerali sve njegove prijateljice. Mislite da da vam dobro ide ali jedan dan, kad kemija malo popusti, a hoće, shvatiti će da više tako ne želi živjeti tj. poželjeti svoj stari život natrag. U kojem se nikome nije morao opravdavati niti bojati podići slušalicu.

3. Suviše ste kritični. Ismijavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgražate se nad, po vašem mišljenju, nedostatku opće kulture... dok vas jedan dan ne upita - pa dobro, u što si se ti onda zaljubila. I ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsjednuta modom i kvizovima znanja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj