Trebate li prekinuti jer je on loš u krevetu

12/09/2013

On je savršen frajer, u svemu, osim u seksu. Mi ćemo vam pomoći riješiti ovu neugodnu situaciju...

Kad upoznate frajera koji je pametan, zgodan, zabavan i brižan, vjerojatno ga želite zadržati za cijeli život. Međutim, obzirom na problem koji vas muči, morate sami presuditi hoćete li mu dati još prilika zbog njegovih drugih kvaliteta ili ćete ga nogirati zbog katastrofalne izvedbe u krevetu.

Nemojte se osjećati krivima

Opet ponavljamo, nemojte se osjećati krivima ako analizirate svoj odnos na temelju vašeg seksualnog života. Ne treba osjećati krivnju kada želite prekinuti vezu iz bilo kojeg razloga. I zapamtite, seks je važan dio svakog odnosa, potiče oslobađanje endorfina, zbog kojih se osjećamo međusobno povezani, a redoviti seks to dodatno pojačava.

Komunikacija

Nastojte svom frajeru objasniti svoju simpatiju i da ima mnoštvo kvaliteta Ukoliko vas seksualni dio muči, razgovarajte o problemu. Pritom budite suptilni koliko god je to moguće u tom trenutku. Prvo mu recite sve što volite kod njega, a zatim mu recite što vas ne zadovoljava. On će shvatiti da mu pokušavate reći nešto važno, a komplimenti će svakako ublažiti udarac. Pokušajte biti specifični i recite mu samo jednu ili dvije stvari, koje vam se ne sviđaju u isto vrijeme, jer će se inače frajer osjećati iskorišteno.

Njegova reakcija

Ako on prihvati vašu kritiku i počne se više truditi kako bi vas zadovoljio u krevetu, misija je uspjela. Međutim, ako se on nimalo ne trudi, to nije dobro. Loš je znak ako on ne želi znati što vam je to ugodno u krevetu. Ako stvarno nema nikakve promjene, možda biste trebali razmisliti o prekidu s njim.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj