Tinder je 'so last decade'? Dvoje stranaca s TikToka upravo se vjenčalo u Vegasu i sve se čini kako je to postao novi ludi trend

05/03/2021

Gen Z generacija ne prestaje iznenađivati.

Čak i u ovim ludim vremenima, tražite li ljubav, uvijek se možete okrenuti brojnim dating aplikacijama uz koje riječi “upoznala sam muža online” više uopće nisu toliko bizarne koliko je to možda zvučalo u početku. Ipak, ne znamo za vas, ali mi Milenijalci pomalo smo zabrinuti za tempo i agresivnost kojom Gen Z preuzima društvene mreže, a onda cijeli svijet.

Prvo su nam uništili skinny traperice, a zatim prijetili da će pokopati Eminema jer je reper za njihov ukus ipak malo previše uvredljiv (uf!), a TikTok zvijezde za popularnost su spremne otići toliko daleko da će se vrlo rado oženiti potpunom strankinjom kako bi svaki njihov pothvat bio u skladu s njihovim ludim i nepredvidivim životima.

Tako je 24-godišnji Gunnar Michaels popularnu društvenu platformu iskoristio ne bi li zaprosio doslovno bilo koga tko je dovoljno lud da s njim pobjegne u Las Vegas.

“Mislim da ljudi život shvaćaju previše ozbiljno i ovdje sam kako bih dokazao da ne mora baš sve biti tako dubokoumno. Život je igra i vrijeme je da počnemo kršiti neke norme”, rekao je.

@gunnar.michels

Wifey WYA! #wheresmywife #marriage #couples

♬ original sound - Gunnar Michels


TikToker je naglasio kako traži isključivo djevojke starije od 18, a ubrzo su mu se javile mnoge zainteresirane koje je intervjuirao putem FaceTimea prije odabira one prave.

A prava je Danielle Gross, 24-godišnja djevojka iz Pittsburgha koja je zaklela kako je stvorena za njega i njegov ludi pothvat. Bez previše duljenja, par se i službeno zaručio, a onda podijelio videe s momačke večeri kao i prvih dana svog zajedničkog bračnog života.

@daniiiellelele

@gunnar.michels let’s do the d*mn thing! #ZodiacSign #lifesagame #dowhateveryouwant #letsgetmarried #marryme #awayssayyestoit

♬ Marry You - Bruno Mars


Ludi, mladi i očigledno sretni, čini se da su ovi TikTokeri ispunili svoju želju i njima sve najbolje.

A ako se, u međuvremenu, osjećate potišteno zbog pandemije i siromašnog ljubavnog života, izgleda da bi vas od sada muž mogao čekati i na sljedećem kliku.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj