Sviđaju vam se Ovnovi ili padate na Lavove? Evo gdje ih možete upoznati!

07/02/2018

Vjerujete u horoskop i karakteristike pojedinih znakova pa biste voljeli da vaš dečko bude stabilni Bik ili umjetnička Ribica? Evo gdje su veće šanse da na njih naletite!

Ovan
Na putovanju, bungee jumpingu, raftingu....Budući da su osobe rođene u ovom znaku avanturisti koji ne mogu dugo mirovati na jednom mjestu, skloni su adrenalinskim hobijima, putovanjima i sličnom.

Bik
U novom zanimljivom restoranu, na predavanju o „usporavanju života“ ili na tečaju kuhanja....Jer bikovi su strpljivi, stabilni i topli ljudi te veliki gurmani .

Blizanci
Na večeri stand up komedije, tulumu a možda čak i u zastoju u tramvaju. Blizanci imaju vrlo razvijen smisao za humor i vole nasmijavati ljude a njihov šarm nikad ne ostaje neprimjećen.

Rak
Preko zajedničkih prijatelja, na poslu, kod susjede na kavici... Rakovi su oprezni kada je u pitanju ljubav i boje se biti odbačeni pa teško da ćete ikad s njim završiti na slijepom dejtu ili da će vam priči u zadimljenom klubu.

Lav
Oni su kraljevi džungle...i dejting portala. Strastveni su, dominantni i to ne skrivaju. Vole lov, a najdraža im je „safari zona“ upravo internet.  

Djevica
Na predavanju, tečaju jezika ili nekoj vrsti usavršavanja. Djevice su inteligentne, ambiciozne, pedantne i  disciplinirane a takve ih osobe i privlače.

Vaga
Na kušanju vina ili domaćih sireva, promociji skupog parfema ili nove, zanimljive knjige.... Vage su veliki romantičari u duši  i ljubitelji lijepih zanimljivih stvari.  

Škorpion
U teretani, na karaokama,na maratonu, u noćnom klubu ili u seks shopu. Škorpioni su jako strastveni i izravni i ne boje se prići osobi koja ih zaintrigira.  

Strijelac
U prvom redu na nekom glazbenom festivalu. Pitajte ga za ples! Strijelac je pozitivac koji obožava život.

Jarac
Na proslavi deset godina mature ili ulici – on je vaš nekadašnji susjed. Jarčevi su zabavni ali pomalo ziheraši pa ne vole uletavati nepoznatim djevojkama. Veliki su ali potisnuti emotivci. Izbjegavaju rizik odbijanja pa će radije uletiti curi koju znaju otprije.

Vodenjak
Volontirajući u azilu ili domu za nezbrinutu djecu. Velikodušni su i empatični, a svoju kreativnost i energiju iskorištavaju tako da pomažu drugima.

Ribe
Na tečaju salse, ronjenja ili nekom perfomansu. Ribe su iznimno osjećajne, strastvene i sklone umjetnosti.Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj