Super ideje za date

08/07/2013

Preskočite večeru ili film i zbližite se uz neku od sljedećih ideja...

1. Idite na plažu
Uzmite sa sobom deku i piknik košaru i zabavite se. Igrajte picigin i uživajte u plićaku, razgovarajte o svojim idealnim ljetnim putovanjima, a kad počne padati mrak vi odlučite što ćete dalje.

2. Odlazak u pivnicu
Predložite mu odlazak u pivnicu i mislit će da ste najsavršenija cura koju je sreo. Zatražite da sami natočite pivo svom frajeru i sami mu ga zavodljivo donesite do stola, bit će vam se spreman u potpunosti predati.

3. Pođite zajedno na stand up nastup
Zajedno se smijte dosjetkama komičara, budite spremni da će koja šala biti i na vaš račun. Bit će vam ugodno i zabavno, a vaš frajer neće prestati pričati o vama kao curi s najboljim smislom za humor.

4. Naučite plesati
Prijavite se na neki tečaj plesa, čak i ako on ima dvije lijeve uživat će u tome što ćete mu biti tako blizu i što će se vaša tijela stalno dodirivati.

5. Pjevajte karaoke zajedno
Popijte nekoliko pića kako biste se riješili nepotrebne treme od javnog nastupa, pustite glasove i sigurno ćete se odlično zabaviti.

6. Pođite na jedrenje
Iznajmite jedrilicu i zaplovite. Budite njegov "prvi časnik" na brodu. Usidrite se u nekoj pitomoj uvali i uživajte u zvuku valova i prirode.

7. Kuhajte zajedno
Iako baš niste spretni u kuhinji, ni vi ni on, dobra zabava je neizostavna. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj