Stvari koje ne smijete raditi na prvom dejtu

08/05/2019

Ako drugo jutro ne želite sjediti kraj telefona i pitati se zašto se više ne javlja...

NE DOVODITE U PITANJE NJEGOVU MUŽEVNOST

Zamislite, primjerice, da je on zabrinut jer će mu se smočiti nove cipele i vi mu kažete: “Ma daj, ne budi mlakonja, pa neće se rastopiti!” Možda vi na to gledate kao na nevino zadirkivanje, no velika je vjerojatnost da će on to doživjeti potpuno drukčije. Ne morate paziti na njegov ego dvadeset četiri sata, ali imajte na umu da vam šanse rastu ako se on uz vas osjeća muževnije nego uz bilo koga drugog.

NE ODNOSITE SE PREMA NJEMU KAO PREMA DJETETU

Jednom me cura s kojom sam izišao na spoj pitala što radim, a ja sam joj odgovorio da se moja tvrtka bavi ohrabrivanjem žena kad je riječ o dejtanju. Znate li koji je bio njezin odgovor? “Aww, to je tako slatko!” Sladak je riječ kojom me opisivala dadilja kada sam imao sedam godina. Jednostavno rješenje: zamijenite riječ slatko sa seksi i osjećat će se kao James Bond.

NEMOJTE SE TRUDITI DATI MU DO ZNANJA KOLIKO STE BOLJI OD NJEGA

On vam prepričava kako je putovao u Kinu, a vi mu odmah uzvratite kako ste putovali na istu destinaciju, plus opisujete dogodovštine s još pet svojih prošlogodišnjih putovanja. Cool ljudi otkrivaju se malo-pomalo, a flert se ne svodi na natjecanje i dokazivanje njemu koliko ste super. Tijekom flertanja on bi se zahvaljujući vama trebao osjećati dobro.

NE ODBIJAJTE NJEGOVE KOMPLIMENTE

Jedan moj prijatelj jednom je rekao curi: “Ti si tako prekrasna!” i iskreno je to mislio, a ona mu je odbrusila: “Koji si ti lik.” Način na koji je reagirala potpuno ga je ohladio; nije se osjećao privlačno niti je imao želju opet joj udijeliti kompliment. Uz jednostavno “hvala” mogla je daleko dogurati.

NEMOJTE SE BOJATI UZVRATITI ISTOM MJEROM

Toliko puta shvatimo da nam se netko sviđa i ne učinimo ništa jer se bojimo. Jednostavno recite “bok” ili ga pitajte nešto, primjerice: “Jesi li već probao koktele ovdje? Čula sam da su sjajni!” Voila, započeli ste flert!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj