Stvari koje frajeri mrze raditi

09/05/2018

Gledati romantične komedije? Lažu, to zapravo vole samo ih je sram priznati. Ali postoje neke stvari koje doista mrze

1. Čitati uputstva za montiranje namještaja. Prije bi ih sažvakao i progurao negoli pročitao. On je frajer i time uvjeren da sve zna. Pa i sastaviti komodu.

2. Pitati za smjer. Ovo je klasik. Legenda kaže da su se mnogi brakovi raspali zbog tih svađa. Primjerice, idete na more, dođete u malo mjesto u kojem pokušavate pronaći plažu, nikako da je nađete ali on odbija stati i nekog pitati za smjere. Štoviše, ni vama to ne dopušta. Naravno, izbija svađa gigantskih razmjera. Srećom, stvari su danas malo lakše otkako postoji satelitska navigacija. 

3. Bacati smeće. "Evo sad ću". "Samo što nisam". Ili još gore: "Daj pliz ti baci, znaš da se meni povraća od mirisa u podrumu". 

4. Kupovati odjeću. Okej, to samo ako su strejt. 

5. Razgovarati o svojoj intimi. Radije će sami sebe izjedati iznutra negoli vam priznati da ih nešto muči. Ovo je nažalost stvar odgoja dječaka u Hrvatskoj, kojima se odmalena govori kako je razgovor o emocijama ili ne daj bože plakanje "za curice".

6. Prati suđe. Radije će napraviti sto sklekova ili vas odvesti na Mars.  Kuhati s druge strane vole, no nered koji ostane nakon njih je...brrr!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj