Što vaš i njegov način spavanja otkriva o vašoj vezi

06/10/2019

Od neobičnih snova do mjesečarenja, ono što se događa dok spavate može otkriti poprilično puno o vašoj osobnosti. Način na koji spavate s vašim partnerom također otkriva ponešto o tome u kakvoj ste vezi.

Na prsima

Ako jedno od vas spava na prsima drugoga (nevažno tko na čijim), to znači da vaš odnos sadrži veliku količinu povjerenja. Kao poza koja je često viđena u svježim ili ponovno obnovljenim vezama, ona simbolizira čvrsto zajedništvo u kojemu jedan drugoga štitite.

na prsima


Spojenih leđa

Točnije, spojenih stražnjica. Ovo je i najčešća poza kod parova koji su u vezi bili manje od godinu dana, a znači da su oba partnera opušteni i da im je ugodno jedno uz drugo.

spojenih leđa


Neovisni ljubavnici

Parovi koji spavaju udaljeni jedno od drugog bez imalo dodirivanja, ne skrivaju tajne i prezir jedno za drugo. Baš suprotno, jedno je istraživanje pokazalo da su parovi, navikli na ovaj način spavanja, zapravo povezani i sigurni u sebe. Ova poza istovremeno pokazuje bliskost i neovisnost.

neovisni ljubavnici


Raspetljani čvor

Poza koja počinje čvrstim zagrljajima, nakon čega se „otpetljavate“ i zaspite svatko na svojoj strani. Ovo je pravi znak vrlo čvrste veze i pokazuje da oboje dijelite intimnost, ali i neovisnost.

raspetljani čvor

Photo credit: LittleThings.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj