Što vam on zapravo želi reći svojim porukama?

14/12/2017

Ponekad i muškarci mogu biti tajanstveni i ne možete odmah otkriti njihove prave namjere. Zato smo dešifrirali sva skrivena značenja njihovih poruka...

1. Diplomatski odgovori. Ako vam šalje poruke u kojima izbjegava jasno odgovoriti na postavljeno pitanje, vjerojatno i nije pretjerano zainteresiran za vas. Da mu se doista sviđate, potrudio bi se bolje vas upoznati. Ako vam često ponavlja kako će vam se javiti tek kada bude imao vremena, on definitivno nije prava osoba za vas! U prijevodu to znači da se želi družiti s vama samo kada bude usamljen, napaljen ili kada mu bude dosadno. Definitivno vas ne shvaća ozbiljno!

2. Želi vaše fotke. Ako često traži fotke onoga što imate na sebi ili onoga što trenutno radite, svakako je zainteresiran za vas. Nećemo odmah reći da se radi o perverznjaku koji želi uživati u vašim seksi fotkama, iako postoji mogućnost. No, nemojte se pretjerano zamarati pitanjima o tome zanima li ga isključivo vaše tijelo jer će to vrijeme pokazati. Možda se radi o dečku koji je zainteresiran za vas kao osobu i koji ne očekuje fotke porno glumica. Ne šaljite mu ništa što ne biste poslale svojoj mami i sve će biti u redu!

3. Izbjegavanje odgovora. Ako vam danima ne odgovara na poruke ili pozive, slobodno ga otpišite! U današnje vrijeme, kada se može komunicirati na bezbroj načina, jedino opravdanje za nejavljanje je to da mu se baš i ne žuriti javiti. Ili mu se stvarno nešto dogodilo. Što je ipak manje vjerojatno...

4. Odgađa planove. Odgađanje dejta ne mora nužno biti alarm za uzbunu. Ako je prilikom otkazivanja predložio drugo vrijeme, imajte razumijevanja i prilagodite se. Svi imamo dane kada smo pretrpani obvezama i kada nam dan jednostavno ima premalo sati pa mu nemojte to odmah uzeti za zlo. S druge strane, ako konstantno otkazuje planove vezane za vas, nemojte gubiti vrijeme i dragocjenu energiju. Želi li vas netko uistinu vidjeti, pronaći će način, vjerujte!

5. Bombardiranje porukama. Ako vam njegove poruke stižu tolikom brzinom i količinom da na njih ne stižete odgovoriti, više je nego očito da je jako zainteresiran za vas. Jako, jako! Iako mu možda kultura komuniciranja nije jača strana, svakako trebate cijeniti koliko se trudi. Ako vam je takav način komuniciranja naporan, radije se nađite s njim i razgovarajte satima.

8. Super kratki odgovori. Ako se njegov odgovor najčešće sastoji od jedne riječi, nemojte odmah pogrešno pretpostaviti da mu se ne sviđate. Možda je prezaposlen da bi vam pisao romane ili ste ga uhvatile u nezgodnom trenutku. Ili mu možda jednostavno ne ide pisanje poruka. Ako nema problema s elokventnošću uživo, nemate razloga za brigu.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj