Što tip muškarca kojeg biraš govori o tebi?

27/02/2017

Zaljubljen u sebe, uvijek u centru pažnje, uvijek najglasniji, uvijek s potrebom da šarmira. Zašto ga biraš: Vjerojatno zato što si i sama narcisoidna

HTJELE to priznati ili ne, svaka od nas ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od ostalih tipova muškaraca, a upravo taj izbor govori jako puno o nama. Možda i više nego što bismo htjele...
 
Narcisoidni tip
 
Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvijek u centru pažnje, uvijek najglasniji, uvijek s potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana - moraš ga stalno hvaliti, i primati njegovu kritiku koju dijeli na sve strane.
 
Zašto ga biraš: Vjerojatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno natjecanje tko će biti bolji, ljepši, i tko će od drugih dobiti više pažnje.
 
Emocionalno neraspoloživi tip
 
Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli pokazivati osjećaje i nikako mu se ne sviđa planirati budućnost s tobom. Upecati ga ne možeš, jer te uvijek drži na ledu.
 
Zašto ga biraš: Zato što imaš osjećaj da ne zaslužuješ bolje. Žene koje se stalno pokušavaju boriti sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: "Ja zaslužujem muškarca koji će me obožavati" - i maknu se.
 
Tip kojeg treba popraviti
 
Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, biti će baš savršen. Kad ga upecaš, imaš osjećaj da si započela dobrotvorni projekt.
 
Zašto ga biraš: Imaš stalnu potrebu popravljati nešto, biti nečiji junak, dokazivati da si dobra osoba. Vjerojatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osjećaš loše pa se pokušavaš iskupiti za stare grijehe.
 
Zauzeti tip
 
Karakteristike: Ima curu, ili još gore - ima ženu. Nećeš ga upecati jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo ćete vjerojatno brzo prekinuti jer mu više nisi zabranjena.
 
Zašto ga biraš: Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza biti u vezi s nekim tko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se vjerojatno nadaš da će ostaviti svoju curu ili ženu, i potajno vjeruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj. 
 
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj