Što napisati tipu koji vam se sviđa

29/04/2013

Ne znate što biste napisali zgodnom tipu? Doug Haines iz London School of Attraction-a vam govori točno ono što čovjek želi primiti...

DA

Koristite poruke za organizaciju datuma i mjesta. Uvijek se možete vratiti na poruku kako biste provjerili mjesto ili datum spoja.

NE

Ne bojte se pozvati ga na spoj, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio pozvati vas na spoj, nemojte misliti da nije zainteresiran (ne bi vam slao poruke da nije!). Vjerojatno ne želi ispasti prezainteresiran. Ako ga želite ponovo vidjeti, recite mu! Cijenit će vašu iskrenost.

DA

Nazovite ga prije spoja kako biste bili sigurni na kojem se mjestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osjećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao «most» do spoja. Možete nazvati prije nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku čuti njegov glas.

NE

Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi ga trebala nasmijati ili učiniti ga sretnim. Ako vam treba neki savjet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

DA

Iskoristite poruke kako biste ga nasmijali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebao vidjeti vaše ime na ekranu i uživati u onome što imate za reći.

NE

Nemojte analizirati svaki zarez i svaki emotikon. Prije svega, dečki obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredotočite se na dobar provod i sljedeći spoj.

DA

Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lijenom poslijepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.


NE

Nemojte pretjerivati sa emotikonima, uskličnicima ili točkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka. Smiješak služi kako biste osvijetlili zabavnu poruku, ali vam zapravo ne trebaju.

DA

Poruka za laku noć je važna jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

NE

Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite ga da više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, no pokušajte koristiti poruke za anegdote i šale.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj