Spoj iz noćne more

05/06/2014

Ovakvu katastrofu od spoja ne možete ni zamisliti...

25-godišnja Mina El Houari nažalost nije uspjela preživjeti spoj koji više zvuči kao scenarij nekog horor trilera nego stvarni događaj. Mina je umrla od gušenja nakon što ju je njen pratilac živu zakopao.

Nakon što su se nekoliko mjeseci dopisivali putem interneta, Mina i njezin nesuđeni dečko odlučili su se za spoj u stvarnosti. Ona je odsjela u hotelu s 5 zvijezdica i nakon što se prijavila u hotel, našla se s dečkom. Sve je teklo glatko dok se usred spoja Mina nije srušila. Ona nije znala da boluje od dijabetesa i pala je u dijabetičku komu. Njezin se pratilac uspaničio i misleći da je mrtva, odlučio se riješiti njenog tijela i zakopati ju u stražnjem dvorištu svoje kuće.

Njezina je obitelj posumnjala da nešto nije u redu i prijavila policiji njezine planove za spoj, nakon čega su policajci iskopali njezino tijelo. Dečko je kasnije sve priznao policiji i završio s optužbom za ubojstvo iz nehaja. A mislili ste da je spoj s frajerom koji nikako nije vaš tip najgora stvar koja vam se može dogoditi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj