Simpatične aplikacije za spojeve

31/03/2014

Vjerojatno niste jedini koji se u današnje vrijeme okreću ka potrazi za srodnom dušom putem raznih mreža, aplikacija i internet platformi...

Bad Date Rescue

Bojite li se da bi vaš spoj mogao krenuti nizbrdo i da bi se stvari mogle krenuti u potpuno pogrešnom smjeru, obavezno skinite ovu aplikaciju. Od nje ćete dobiti lažni poziv ili poruku koja će vam izvući i spasiti od lošeg spoja. A svidi li vam se vaš pratioc, ignorirajte pozive i zaboravite da ova aplikacija uopće postoji.

Tinder

Ma danas, nema tko nije čuo za Tinder. I baka mi je ispričala da razmišlja o stvaranju profila na Tinderu! Šalu na stranu, ako još ne znate, Tinder je aplikacija koja vam omogućuje stvaranje vlastitog profila i praćenje onih profila koji vam se sviđaju. Pregledavate profile i kada vidite nešto što vam se sviđa, obrišete po ekranu udesno. Kada to netko za koga ste vi obrisali učini i za vas - dogodio se klik i imate partera za spoj!

How About We

Korisnici ove aplikacije moraju postati različite ideje za izlaske i spojeve u obliku statusa koji započinje s ''How about we....'' iliti po naški, ''kako bi bilo da nas dvoje, na primjer, legnemo na plažu i gledamo zvijezde''. A kada vam se neki status svidi, kliknite 'Intrigue' i kontaktirajte ga!

Grindr

Ova je aplikacija idealna za sve gay, biseksualne ili samo znatiželjne frajere koji žele biti načistu sa svojom seksualnošću. Tu se mogu upoznati, družiti online, a nakon toga izići u pravi svijet.

y

OkCupid

Želite li nešto izravnije, ovo je aplikacija za vas. Tu nema nekih posebnih komplikacija, imate profil, fotografije, popis kvaliteta koje tražite kod partnera. Pregledavate profile dok ne pronađete neki vrijedan pažnje, kada kontaktirate vlasnika i upoznavanje selite u stvarni svijet.

Little Wingman

Ako vas na spojevima ubija trema i umjesto da partnera oduševite razgovorom i osobnošću, vi prtljate jezikom, zaboravljate što ste htjeli reći i uglavnom sjedite u neugodnoj tišini, ova će vam aplikacija pomoći da uvijek u rukavu imate neka sigurna pitanja i teme za razgovor. Kako vam se više nikad ne bi dogodila neugodna tišina!

Paktor

Ova je aplikacija interesantna iz razloga što anonimno lajkate profil osobe koja vam se sviđa. A ako druga osoba lajka i vaš, tu počinje zabava i maske nestaju.

Tingle

Pomoću ove aplikacije možete upoznavati ljude, dopisivati se te telefonski razgovarati bez razmjenjivanja kontakt informacija iz stvarnog svijeta. Osim ako to naravno ne želite. Zapravo, ništa revolucionarno.

Hinge

E ova vam pametna aplikacija svaki dan nudi nekoliko ljudi koje povlači s društvenih mreža, a što bi se reklo prijatelji od prijatelja. Osim toga, prepoznaje vaše interese i ima ih na umu prilikom predlaganja partnera, pa su velike šanse da vam doista predloži nekog za koga ćete se doista zainteresirati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj