Rečenice koje niti jedna djevojka ne želi čuti

22/05/2018

"Malo smo se popunili" je definitivno na vrhu liste rečenica koju niti jedna cura ne želi čuti od svog dragog. A evo ih još par...

Dragi dečki, evo kratkog uputstva za NE uporabu određenih rečenica u razgovoru sa svojom djevojkom. Pogotovo ako vam je veza "friška".

"Kako mi se sviđa tvoja prijateljica? Baš je simpatična i slatka". Ne, to nije odgovor koji vaša cura želi čuti. To je odgovor koji vodi u njezinu brigu oko toga biste  li flertovali s dotičnom prijateljicom da vam se pruži prilika ili još gore, u svađu oko toga je li vam ona fizički "napeta". Poštedite se muke i odgovorite s " okej mi je". To je odgovor kojim će vaša djevojka biti zadovoljna. I nakon kojeg će biti mirna.

"Jesi li se udebljala? Pa malo jesi". I tako ste nesvjesno rekli "zbogom" seksu pod svjetlima, seksu danju i seksu na plaži. Mudar odgovor glasi: "nisam primjetio, ali sam primjetio da si mi nekako drugačije, puteno seksi". Daaa, to je pravi odgovor koji vodi u trenutni kviki.

"Nemoj od mene imati neka ozbiljna očekivanja". Ružna rečenica. Uostalom, nemojte si umišljati: možda ona od vas očekuje samo ozbiljno dobar seks. Ili da i po tom pitanju ništa ne očekuje?

"S koliko si dečki spavala prije mene?". Damu se nikad ne pita za godine. I za broj frajera. Ako vam poželi sama otkriti, super. Ako ne - ne pitajte. Ispast ćete nesigurni papak. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj