Procijenite koliko toga imate zajedničkog

30/05/2018

Neobavezni razgovori o određenim temama mogu vam pomoći da otkrijete njegovo pravo ja i vidite koliko je u skladu s vašim!

DJETINJSTVO. Ako voli pričati o djetinjstvu, pokazuje da je obiteljski tip, kojem su međuljudski odnosi iznimno bitni. Kratki i odsječeni odgovori o obitelji mogu upućivati na to da nemaju baš najbolje odnose i da je to uzrok njegove zatvorenosti prema vama. 

BIVŠE DJEVOJKE. Ako ih uzdiže na pijedestal ili pak blati i vrijeđa, znači da ima neriješenih emocionalnih računa s njima. Ako otvoreno govori o prošlosti realno sagledajući i svoje bivše i sebe u odnosu prema njima, znači da je sazreo i da je sposoban podijeliti odgovornost kada život ne teče prema planu.

MUŠICE. Bez obzira na to smetaju li ga ljudi koji kasne ili su neuredni, te sitnice otkrivaju vrijednosti do koji drži. Prestao je razgovarati s prijateljem koji vara djevojku? Znači da ima moralna načela do kojih drži. 

DOSTIGNUĆA. Razmeće li se u razgovoru svojim postignućima, pozicijom na poslu, statusom među prijateljima i zaradom ili to spomene tek ako ga izravno pitate nešto u vezi toga? Skromni nerazmetljivi muškarci neće se hvalisati svojim uspjesima. To je pravi muškarac za vas! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj