Pridobijte ga zauvijek!

21/06/2018

Pokazujući emocije, mnogi muškarci osjećaju da gube kontrolu, pa kad ih nešto muči, radije šute! Evo kako im se, unatoč tome, približiti i impresionirati ih!

NEKA VAM OTVORI DUŠU Zapitkivanje i inzistiranje na tome što ga muči nije način na koji ćete ga "dobiti" da vam se povjeri. Ono što trebate napraviti jest potruditi se oko atmosfere u kojoj će vaš dragi biti dovoljno opušten da se upusti u dugi intimni razgovor...Možda će to biti subotnje večer koje ćete provesti u dvoje kod kuće, uz svjetlost svijeća i dobro vino. Ili zabavni vikend izlet na kojem ćete se puno smijati i jedno drugome otkriti stvari koje nikome niste. 

POKAŽITE DA STE MU SPREMNI POMOĆI Automobil mu je na popravku, pa mora tramvajem na posao? Ponudite se doći po njega. Baka mu je umirovljeničkom domu u drugom gradu i za vikend planira kod nje? Ponudite se da mu pravite društvo. Tata mu ima problema sa srcem a vaš obiteljski prijatelj je kardiolog? Dogovorite mu pregled kod najboljeg liječnika. Ovakve će ga stvari raznježiti, oduševiti i pokazati da ste djevojka na koju bi u svakoj situaciji mogao računati.

NE KOMPLICIRAJTE Zatekli ste se pokraj rijeke, voda je topla, temperatura je visoka i on je predložio da se okupate. "Nemam badić", "nisam se depilirala" i "predebela sam"  rečenice su koje ne želite izgovoriti čak ni ako ste ih pomislili. Umjesto toga, recite "naravno" i uskočite u vodu. Dečkima ništa nije više seksi od spontanih cura uvijek spremni za akciju! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj