Prekid u holivudskom stilu

12/01/2011

Ostavio vas je? Sjetite se da su Kelly Brook, Jennifer Aniston i Jessica Simpson bile ostavljene, i to pred cijelim svijetom, pa su preživjele...

s

Svakoj ženi prekid teško pada. Još ako ste ostavljeni, onda je manje važno je li se to dogodilo na naslovnim stranicama svjetskih tabloida ili u zajedničkom kafiću. Osjećaj koji najviše ljudi želi izbjeći je, upravo, napuštenost, tvrde psiholozi, a ljubavni prekid je okidač za cijeli spektar osjećaja – strah, grižnju savjesti, tugu, ljutnju, nadu… Što da učinite? Ako vas dečko ostavi pred društvom, bit će vam potrebna vještina slavnih da izdržite taj trenutak. Cosmo za vas analizira četiri glavne vještine za preživljavanje prekida.

1. Nemojte preuzimati krivnju na sebe!

Kelly Brook je ovo ljeto navodno ostavio dečko, engleski igrač ragbija Danny Cipriani. Vrlo su rijetki izvori objavili ovakvu stranu priče i oni su uglavnom anonimni! Navodno, Danny se žalio da je Kelly nesnosna, da joj treba tri sata da se spremi za izlazak i da ga stalno zivka – čak i po sedam, osam puta dnevno. Jednom ga je, tvrde ti neimenovani izvori, zvala da mu se požali što ne može naći naušnice. Međutim, britanski časopisi navode da je Kelly ostavila njega.

Ma koliko da je tridesetogodišnjoj manekenki godio osam godina mlađi dečko, Daily Mail navodi da su joj dojadila razna ženska lica koja su se stalno vrzmala oko njega. Veza je trajala gotovo dvije godine, a prije samo nekoliko mjeseci Kelly je u mnogim medijima izjavljivala da je mlađi muškarac divna podrška egu. Međutim, kad je „tikva pukla“, nije pokazala ni najmanju grižnju savjesti. Nije se uopće bavila svojim greškama. Kopirajte stav Kelly Brook – sjetite se da u vezi uvijek postoji i onaj drugi i da je nemoguće da ste za prekid krivi samo vi.

2. Povucite se na neko sigurno mjesto dok ne dođete sebi.

Jedan od prvih osjećaja nakon prekida je dezorijentacija i zbunjenost. Naročito ako prekidu prethodi i neko dramatično otkriće – ako, recimo, uhvatite svog dragog u preljubi, sve se raspada i ruši u jednom trenutku. Zato je važno maknuti se od očiju javnosti i što prije se naći u obiteljskom okruženju. Kelly Brook je, kažu, odlučila svoju bol nekako “ublažiti” ljetovanjem na Karibima.

Možda vam budžet nije dovoljno stabilan za takav program rekonvalescencije, ali sigurno možete smisliti neku ekonomičniju destinaciju. Možda biste mogli provesti vikend kod bake? Tamo vas svi maze i vole, sigurno čuvaju vaše stare igračke, tu su vaše divne, slatke fotografije od djetinjstva do danas… Što je najvažnije, sjetit ćete se tko ste – za one koji vas vole, uvijek ćete biti princeza.

1 od 2

Novo

Komentiraj