Pravila dopisivanja

29/04/2013

Niste sigurni što poslati seksi frajeru u poruci? Doug Haines s „London School Of Attraction“ otkriva što točno frajeri žele pročitati u poruci

Koristite poruke da dogovorite termin spoja. Poruke su odlične za dogovaranje spojeva jer u slučaju da zaboravite datum i mjesto spoja, jednostavno potražite poruku i prisjetite se.

Nazovite ga prije konačnog susreta. Ako ste se samo dopisivali, možda ćete se osjećati malo čudno kad se konačno vidite uživo. Iskoristite brzi poziv netom prije polaska da mu kažete da ćete kasniti par minuta. To je ujedno i mogućnost da si čujete glas.

Koristite poruku da mu izmamite osmijeh na lice. On bi se trebao radovati kad dobije vašu poruku zato teške teme ostavite za susret uživo.

Odgovorite na poruku kad poželite; zaboravite na sva pravila. Ako ste na večeri s curama ili na sastanku, nemojte prekidati kako bi odgovorili na poruku. Ali ako odmarate doma na kauču u nedjelju popodne, nemojte čekati 3 sata da odgovorite samo kako bi djelovali zaposleno.

Pošaljite mu poruku prije spavanje i poželite mu laku noć. Slanje poruke prije spavanja će vas zbližiti.

Nemojte se bojati pozvati ga van. Ako se dopisivanje oduži i on nikako da vas pozove van, nemojte pretpostaviti da nije zainteresiran (ne bi se dopisivao s vama da je nezainteresiran). Vjerojatno se samo trudi ostati cool i ne ispasti očajan. Ako ga želite vidjeti, recite mu to! Cijenit će vašu iskrenost.

Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Dopisivanje nije mjesto za ispoljavanje loših vibracija. Poruka bi trebala izazvati osmijeh drugoj osobi. Ako trebate podršku ili savjet, zatražite ga uživo.

Nemojte provoditi sate analizirajući svaki zarez ili poljubac. Dečki obično ne iznose velike misli u porukama, zato nema svrhe pokušati shvatiti značenje teksta koji zapravo i nema skriveno značenje. Analiziranje će vas samo frustrirati. Usredotočite se na razmjenjivanje šala i dogovaranje idućeg spoja.

Nemojte pretjerati sa smajlićima i uskličnicima. Ne želite izgledati kao previše uzbuđena tinejdžerka. Smajlići su korisni da ublaže šalu, ali ako pišete nešto ozbiljnije, zaboravite na njih.

Nemojte postavljati previše pitanja; time vršite pritisak. Postavljanje pitanja u porukama umara dečke. Budite ležerni i duhoviti.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj