Postoje 3 vrste veze, u kojoj ste vi?

26/09/2018

Znanstvenici tvrde da se svi ljubavni parovi mogu svrstati u tri grupe. Evo koje!

1. Dramatičari
Vaši susreti su uvijek uzbudljivi i prepuni strasti. Seks vam je fantastičan. Ali se gotovo uvijek oko nečeg posvađate nakon čega slijedi erotsko pomirenje. Često lupate vratima, sklapate slušalice i prijetite prekidom ali brzo si počnete nedostajati. Na Facebooku ste pod ljubavni status stavili: komplicirano je. Skloni ste ljubomornim ispadima, potajnom pregledavanju mobitela, optužbama za flert s nekim drugim... Već ste nekoliko puta prekidali i mirili se.                          

2. Veseljaci
Vrlo ste društveni i imate mnogo zajedničkih prijatelja. Volite tulumariti i izlaziti, najčešće zajedno ali ponekad i odvojeno. Uvijek imate zajedničkih tema i u stanju ste jedno drugo nasmijati. Opušteno pristupate životu. Znate se i posvađati ali se nikad dugo ne durite. Komunikacija vam je u rasponu od dobre do odlične, ovisno o danu. Probleme ne gurate pod tepih već odmah o njima razgovarate.  

klklklk                                  
3. Samotnjaci
Provodite puno vremena zajedno. Na Facebooku imate zajednički profil. Ili uopće niste na društvenim mrežama. Niti jedno od vas dvoje nema puno prijatelja niti vam je stalo do intenzivnog druženja s drugim ljudima, izuzev vašeg partnera. Seks vam je bitan ali ne presudan. Ponekad je iznimno strastven, ponekad rutinski, bitno vam je da ga ima.Tolerantni ste jedno prema drugome i rijetko kad se svađate. Imate svoj mali svijet i najvažnije vam je da ga sačuvate.  

Koja vrsta para ima najviše šansi za uspjeh? Druga i treća. 
Stalne borbe među ljubiteljima drame uvijek dovedu do umora i zasićenja a tako intenzivne emocije brzo "sagore". Parovi koji pak imaju dobru komunikaciju i visok stupanj tolerancije, bili introvertirani ili ekstrovertirani, u većini slučajeva stvaraju snažne i sretne veze.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj