Ovo nikako ne smijete napraviti nakon što vas zaprosi

07/11/2017

Brojni parovi su pogriješili, naučite na njihovim greškama!

Jedan od najvažnijih trenutaka u svakoj ljubavnoj vezi je onaj kada on klekne, izvadi malu kutijicu i postavi pitanje. Svaka djevojka sanja svoju prosidbu, a način na koji je dečko zaprosi svakako je pokazatelj koliko je dobro poznaje. Bez obzira je li to romantična večera za dvoje, ili zabava s cijelim društvom, to je trenutak kada vaša veza i ljubav dobivaju novi smisao. Međutim, s ekspanzijom društvenih mreža ovakvi intimni trenuci dobili su puno širu publiku.

Od promjene statusa veze u "zaručena", preko fotografije prstena, razmislite koliko i je li uistinu potrebno da svaki detalj bude poznat baš svima.

Donosimo vam 6 grešaka koje tek zaručene djevojke prave na društvenim mrežama:

1. Koliko karata ima prsten

Dovoljno je da znamo da imate "taj" prsten na ruci. Vjerujte nam da nisu potrebne nikakve dodatne informacije kao što su, na primjer, broj karata ili, ne daj Bože, cijena prstena.

2. Video vašeg prstena

Kao da slika zumiranog prstena nije dovoljna, sada se snimaju kratkometražni filmovi na kojima se u pozadini čuju televizija ili glazba, dok se prsten presijava i tako čitavih minutu i pol.

3. Prvo društvene mreže pa obitelj

Doista? Ovaj je trenutak važan samo vama, vašim obiteljima i najbližim prijateljima. Oni shvaćaju koliko vam je to važno i što taj korak predstavlja u vašim životima. Upravo zbog toga biste trebali prvo njih obavijestiti, a poslije, ako baš želite, i sve Facebook prijatelje.

4. Detalje i datum vjenčanja

Zato postoje pozivnice. Nemojte da vaše vjenčanje postane javni događaj.

5. "Milijun" hashtagova

Hashtagovi su postali prateća pojava evolucije Instagrama i sasvim je u redu postavljati ih uz fotografije sve dok je to u nekim umjerenim dozama. Nije potrebno napisati 15 hashtagova ispod fotografije zaručničkog prstena ili fotografije s budućim suprugom. Izaberite jedan ili dva koji su vama jedinstveni i zadržite se na tome.

6. "Buduća gospođa ..."

Mijenjanje imena i prezimena prije nego što se vjenčate i prije nego što doista izgovorite sudbonosno "da" natjerat će možda neke ljude da vas izbrišu iz prijatelja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj