Njemu treba talentirana cura

08/05/2013

Postanite sve o čemu on sanja, djevojka sa čarobnim ljubavnim moćima koja dosadnjikavu rutinu pretvara u trenutak za uživanje koji se pamti. Lakše je nego što mislite.

Pripremanje večere

„Hrana je afrodizijak, pa iskoristite je na zaigran način kad ste oboje u kuhinji“, preporuča savjetnik za veze Audrey B. Chapman. Hranite ga u malim zalogajima. Kuhanje hrane i gledanje jednog drugog dok jedete može biti vrlo senzualno iskustvo koje vas povezuje.

Vožnja u automobilu

Sami ste u autu? Protegnite ruku s vremena na vrijeme i masirajte mu vrat, ili stavite rku na njegovo bedro. Ne morate ništa reći niti se ti dodiri trebaju petvoriti u nešto „ozbiljno“. Mali dodiri produbljuju vašu povezanost i oboje ćete početi povezivati vožnju s vremenom koje provodite zajedno, kaže dr. Mark Goulston autor knjige "The Six Secrets of a Lasting Relationship: How To Fall in Love Again - And Stay There".

Buđenje

Možda niste ranoranioc i nije vam lako probuditi se ujutro no poneka vrijedi naviti budilicu pola sata ranije. Provedite to vrijeme s partnerom samo ležeći jedno pored drugog u tišini, grlite se ili se primite opasnog „posla“. Na štogod se odlučili ta bliskost će vas oboje pratiti tijekom cijelog dana.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj