Najbolji ljubavni savjeti za dvadesetogodišnjakinje

11/01/2017

Čak i one malo starije mogu izvući nekoliko lekcija...

1. Zabavljajte se sa super seksi frajerima, ali obraćajte pozornost na one koji su dobri, pošteni, iskreni, dobrog srca, a s kojima ćete htjeti biti kasnije.

2. Jedan od najboljih savjeta koji ćete ikada dobiti je sljedeći: ponašajte se kao da imate dečka! Tako ćete biti opušteniji i samopouzdaniji, a i dečkima oko voli zapeti za 'poželjne' cure koje su u vezi.

3. Nikada, ali nikada nemojte ostajati u vezi i ne prekidati s dečkom samo zato što mislite da ne možete naći boljeg. Takav stav je čisto sranje! Možete i zaslužujete naći nekog tko će vas doista usrećiti.

4. Budite s nekim tko vam nije samo seksualno privlačan, već vam je zanimljiv i kao prijatelj. Tako ćete vas dvoje biti nerazdvojan tim, osjećat ćete uzajamno poštovanje, a i veza će vam biti zabavnija.

5. Obratite pozornost na to da li dečko koji vam se sviđa ima koju sestru. Koliko god to ludo zvučalo, pokazalo se da dečki koji imaju sestru imaju veće šanse da budu obećavajući dečki.

6. Iskoristite vrijeme koje imate na raspolaganju za izgradnju sebe kao što kvalitetnije osobe. Imajte hobije koji vas vesele, čitajte, izlazite na koncerte, obrazujte se.

7. Dogodi li vam se veza s osobom koja u jednom trenutku magično nestane, zaboravite na tu osobu. Ako vam se već danima i tjednima ne javlja, vjerojatno je nastavio sa svojim životom. Trebali biste i vi! Ostavite se bavljenja s nezrelim kretenima.

8. Naučite igrati biljar. Ne znamo zašto, ali dečki doista vole cure koje znaju igrati biljar.

9. Ako vas on cijelo vrijeme zavlači i ne zna bi li bio s vama ili ne, nemojte ostavljati neisplanirano vrijeme samo za slučaj da se on odluči javiti. Živite bez obzira na njega!

10. Nemojte čekati ponosno da dečko koji vam se sviđa priđe vama. Sviđa li vam se, pristupite vi njemu i pozovite ga van. Ako vas i odbije, pa što? Nije da je jedini na svijetu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj