Koliko trebate čekati gospodina Savršenog?

07/01/2014

Istraživanje je otkrilo koliko žabaca morate poljubiti prije nego se jedan pretvori u princa...

Za razliku od princeza u popularnim bajkama, teško da ćete iz prve pronaći svog princa na bijelom konju. No On je tamo negdje. I znanstvenici na temelju novog, neobičnog istraživanja, znaju kada biste ga otprilike mogli očekivati.

Ako im je vjerovati, vaš gospodin Savršeni trebao bi doći nakon što poljubite 15-og pogrešnog frajera. Čini vas se da ste ga već odavno trebali upoznati? Ako još niste, razlog je vjerojatno taj što još uvijek niste prošli još nekoliko ključnih faktora - seks sa sedam različitih frajera od kojih su četiri seksa bila za jednu noć, dva online spoja, varanje nekoga i da netko vara vas, te četiri doista oša spoja. I da, morate se još jednom jaaako zaljubiti i doživjeti da vam netko slomi srce! Dvaput! Ako ste sve navedeno ostavili iza sebe, vaš bi princ trebao naići svaki čas. Ili barem istražitelji tako tvrde!

Ne znamo koliko su ove brojke istinite, no znamo koja je poanta priče - ljubav se definitivno ne događa preko noći. Barem ne ona prava koja traje cijeli život! Ili se takva preko noći događa jako rijetko! Svaka osoba koja je frustrirana činjenicom da još nije upoznala osobu s kojom želi provesti ostatak života trebala bi to imati na umu. Ljudi su skloni osjećati kako gube vrijeme ukoliko još uvijek nisu proašli srodnu dušu. No i za to, kao i za sve ostalo, treba vremena. Opterećujete li se takvim mislima, stvarate sami sebi nepotreban pritisak koji lako dovodi do donošenja pogrešnih odluka. Stoga se opustite i ljubite se s raznim žabcima dok se jedan ne pretvor u...

Foto credit: Thinkstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj