Koje pogreške izbjeći na prvom dejtu

28/06/2018

Pričanje o bivšem Nitko ne želi slušati o tome kako vas je bivši dečko s kojim ste hodali šest godina povrijedio kada ste prekinuli ili kako je izgledala cura s kojom vas je prevario. To može biti znak da ga još niste preboljeli, a nitko se ne želi upuštati u vezu s osobom koja nije riješila svoju ljubavnu prošlost.

Prerano otvaranje  Prvi dejt nije mjesto za otkrivanje emocionalnih ožiljaka, traumi iz djetinjstva ili najdubljih tajni. Tužne životne priče i obiteljske probleme ostavite za kasnije, a dok ste  na početku veze smijte se što češće i budite pozitivni, veseli i neopterećujući. 

Previše alkohola Jedna žestica može smanjiti napetost, ali ne pretjerujte. Nema goreg nego napiti se na  prvom spoju i početi lupetati gluposti ili se neprimjereno ponašati. Vaša simpatija može steći dojam da ste laki i da vas nije teško odvući u krevet ili pomisliti  da imate problema s alkoholom.

 Previše ispitivanja  Nemojte glumiti detektivku i postavljati mu previše pitanja, pogotovo onih suviše intimnih jer će se druga osoba osjećati nelagodno ili kao da je na ispitivanju u policiji. Dobro je pokazati interes, ali pustite da razgovor jednostavno teče, a umjesto da vi stalno zapitkujete nešto, pustite njega da se trudi. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj