Kako pobijediti u igri ljubavi? Zaboravi na pravila!

13/10/2014

Pričaj o sebi i budi ponosna na ono što jesi - neka se malo potrudi da te zadivi. Nemoj se praviti da nemaš prošlost

PRAVILA, pravila, pravila! Kad god pričamo o prvim spojevima i pronalasku ljubavi, sve se svodi na nekoliko čarobnih pravila, a problem je u tome da svaki naš sugovornik ima set svojih pravila. Stranica "Screwing the rules" obećava da ćemo ljubav pronaći ako pravila stavimo u drugi plan, i to uz ovih nekoliko "pravila".
 
Sebe treba staviti na prvo mjesto
 
"Ako previše pričaš o sebi na prvom spoju, to mu se nikako neće svidjeti" - savjet koji smo čule toliko puta da se često pretvaramo u uho koje samo sluša što naš potencijalni dečko ima za reći. Ekipa STR ima drugačiji pristup: "Ako ne voliš samu sebe, zašto bi te on htio voljeti? Pričaj o sebi i budi ponosna na ono što jesi - neka se malo potrudi da te zadivi."
 
Prihvati svoju prtljagu
 
"Svi ju imamo, a na prvom spoju ju najčešće skrivamo, no to i nije najpametnije" - kažu iz STR. Njihov savjet je da se ne praviš da nemaš prošlost, jer ćeš djelovati poprilično jednodimenzionalno. "Ako tvoj bivši prirodno dođe u razgovor, nemoj izbjegavati temu nego ju odradi bez nelagode." Naravno, ovo ne znači da ćeš na spoju pričati samo o bivšem, ali shvaćaš što žele reći.
 
Budi žena, ali jaka žena
 
"Muškarci se boje jakih žena" - rečenica koju je svaka žena koja ima imalo samopouzdanja čula barem jednom. Staromodni savjeti kažu da se moramo pretvoriti u finu damicu koju muškarci imaju potrebu spasiti, ali STR ima drugačiji prijedlog: "Budi ženstvena, ali nemoj se bojati pokazati svoju jaku stranu. Snažnih žena se ne boje muškarci, nego dječaci."
 
Budi glavna u prostoriji
 
"Sramežljive djevojke možda bolje prolaze u romantičnim komedijama, ali u stvarnom životu više pažnje dobivaju žene koje nemaju pognutu glavu" - kažu iz STR. Kada ulaziš u prostoriju, ponašaj se kao da točno znaš što želiš, čak i ako nemaš pojma. Muškarci ne mogu odoljeti ženi koja djeluje kao da ima sve pod kontrolom.
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj