Kako ne propustiti šansu za drugi spoj

15/04/2013

Prvi spojevi su uvijek lutrija: ne znate hoće li se dogoditi kemija. Ali ako se dogodi, možete odlučiti što želite dalje. "Muškarci vjeruju da oni odlučuju, ali oni zapravo odgovaraju na ženske signale", kaže istraživač dr. James Houran. Donosimo savjete kako da odigrate ako želite da vas pozove na idući spoj

Na spoju
Muškarcima je bitno da se osjećaju cijenjenima, zato ga pitajte neko važno pitanje, recimo što mu je najveći uspjeh u životu. Osjećat će se važno, što će povećati šanse da vas pozove na drugi spoj.

Muškarcima je najomiljenija tema seks i takve teme će povećati njegov interes. Ali budite oprezni, izbjegavajte previše informacija i predetaljna pitanja.

Dodirujte ga. Zgrabite mu zapešće da provjerite koliko je sati. Ponekad, kad vas dečko ne nazove nakon spoja, to je zato što misli da niste zainteresirani. Razbijanje dodirne barijere aktivira njegov libido.

Nakon spoja
Izmamite poljubac gledajući ga nekoliko sekundi u oči pa usne. Ako vam se primakne, pričekajte nekoliko sekundi jer će ta pauza učiniti trenutak još strastvenijim. Ako ne reagira, nasmijte se i recite - laku noć.

Ako situacija počne izmicati kontroli, maknite mu ruke i recite: „Super sam se provela.“ Zatim se nasmiješite i otiđite. Kemija na prvom spoju može biti jaka, ali je pametnije pričekati malo sa seksualnim aktivnostima.

Na kraju spoja
Bez obzira na to jeste li kliknuli, oduprite se porivu da mu pošaljete poruku odmah nakon spoja. Dečki žele loviti i svaka sekunda u kojoj se pita sviđa li vam se pomaže da bude uzbuđeniji kad napokon sazna da vam se sviđa.

Ako se i nakon tjedan dana ne javi, pošaljite mu e-mailom ili u poruci link na nešto smiješno. Takav potez ne stvara pritisak i on će se i dalje osjećati kao da je on napravio prvi korak ako vam se javi nakon toga. Možda je zaista imao ludnicu na poslu.

Možete ga i nazvati da mu kažete da idete na neki događaj i s obzirom na to da ste se zabavili s njim pomislili ste da bi ga moglo zanimati. Možda ćete saznati da nije zainteresiran, ali barem ćete znati za sigurno.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj