Kako ga naučiti da bude još nježniji

18/06/2018

Dok vas je zavodio, bio je tako nježan, no u zadnje vrijeme nježnosti je sve manje...Ovi će vam savjeti pomoći!

PODSJETITE GA Upitajte ga, npr., sjeća li se kad kako ste posljednji rođendan proslavili u krevetu ili kako vam je prije pet godina organizirao romantičnu večeru na pustoj livadi, samo za vas dvoje. Napomenite mu što vas se posebno dojmilo. To će doživjeti kao kompliment i natjerat ćete ga na razmišljanje...i možda mu ubaciti bubu u uho za neku novu cool ljubavnu "akciju".

"PODESITE GA" Muškarci često nisu u stanju intuitivno osjetiti na koji način želite da vam pokažu ljubav. Zato mu recite što bi vam godilo - bilo seksi masaža prije spavanja, ljubakanje pred televizorom ili - dugi razgovor s puno smijeha, kakvih je nekad bilo "na bacanje". Ponekad život - poslovne obaveze, djeca, stres, mogu neprimjetno udaljiti partnere, a kad primjetite da se to dogodilo, vrijeme je da se vratite jedno drugome u zagrljaj.

POKAŽITE MU PRIMJEROM Umjesto da se durite što vas nije primio za ruku dok ste šetali, preuzmite inicijativu i vi primite njega. Pomazite ga po leđima u prolazu, izmasirajte kad dođe s posla...bilo koja prilika za dodirivanje je dobra prilika. Kaže se da slika govori tisuću riječi. Ali i topli dodir također!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj