Kako ga natjerati da napravi ono što želite

05/07/2018

Pokušali ste na pristojan način, trenirali strogoću... bez uspjeha. Ne znate kako izaći na kraj s njegovim lošim navikama i natjerati ga da napravi ono što želite. Zapakirajte svoje namjere u neodoljiv celofan!

ŠALITE SE "Ma kakve vakuum vreće! Nitko ne zna bolje naslagati toliko odjeće na hrpu od tebe!". Ili "ako ova papiga ikad progovori, prvo što će reći biti će "draga, dodaj mi...."

PRETVORITE KRITIKE U POHVALE Umjesto da mu predbacujete što se ne želi više družiti s vašim prijateljima, recite mu: "Jako si duhovit. Voljela bih da se više družimo s mojim prijateljima da čuju kako genijalno pričaš viceve". Umjesto da ga zadirkujete zbog kilograma viška koje je nabio, recite mu kako nitko nije imao tako seksi trbušnjake kao on i kako se nadate da ćete ih uskoro opet vidjeti". 

UVJERITE GA DA JE TO ZA NJEGOVO DOBRO "On mrzi planinarenje, a vi ga obožavate. Umjesto da mu prigovarate da ništa ne želi napraviti zbog vas, recite mu kako ste čuli da planinarski dom ima najbolji grah i domaće kobasice u gradu. To će ga definitivno motivirati. 

ZAVEDITE GA Kupili ste novu seksi haljinu iako znate da će vam čim uđete kroz vrata početi prigovarati što trošite novac "na gluposti". Umjesto da je unesete u vrećici, ostavite je kod prijateljice, operite i obucite. Kad vas vidi u njoj možda će i pitati je li nova, ali mu već minutu kasnije, kad vas počne skidati, to uopće neće biti bitno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj