Kako da uspije veza na daljinu

29/07/2013

Teško vam pada što je on u drugom gradu, državi ili kontinentu, ali ništa nije nemoguće...

Kad ste vi s prijateljicama na jutarnjoj kavi, on već završava s poslom, a dok ste vi na poslu, on se zabavlja s prijateljima, daleko od vaših očiju. Veze na daljinu su komplicirane i teško ih je održati, ali ako se stvarno potrudite možete uspjeti, a vaša veza prerast će u jedan predivan odnos.

 

Komunikacija

Komuniciranje je svakako temelj svakog kvalitetnog odnosa. Udaljenost između vas neće biti nikakva prepreka ako imate naviku međusobno komunicirati, bilo sms - om, telefonskim razgovorima ili preko društvenih mreža. Nemojte paničariti ako se netko od vas u određenom trenutku ne uspije javiti na mobitel, nije ulogiran na Facebook ili nešto slično, nemojte se prepustiti negativnim mislima.

Želja za seksom ne smije nestati

Morate održati kemiju između vas dvoje, bez obzira što se rijetko vidite. Kad se vidite, uredite se i budite ženstveni, zavodite ga i govorite mu koliko ga želite te da ćete svaku priliku iskoristiti za seks. Kada niste blizu, zavodite ga seksi sms porukama. Pošaljite mu poruku u kojoj mu opisujete kako upravo na svoje golo tijelo nanosite losion ili kako upravo oblačite njegove omiljene čipkaste gaćice. Navedite ga da on završi priču.

Ne budite očajni

Neke dane ćete imati hrpu obaveza i nećete imati vremena posvetiti se vezi. Ne prepuštajte se lošim mislima. Pođite u teretanu, na manikuru, na piće s prijateljicama, čistite stan, idite u šetnju i s osmijehom čekajte njegov sljedeći poziv. Međutim, nemojte dozvoliti da živite od jednog do drugog njegovog poziva, ispunite svoje vrijeme sitnicama koje vas vesele i on će vas obožavati.

Koristite vizualne trikove

Na primjer, vidjet ćete svog frajera za osam dana, isprintajte osam fotografija grada u kojem je on trenutno i stavite ih na vidno mjesto u svojoj sobi. Uz njih stavite i neku njegovu sliku. Svakog dana skinite po jednu fotografiju i tako ćete imati dojam kako se dan susreta sve više približava. Ako vam se ovo čini glupim, možete odabrati bilo koji drugi trik za vizualno odbrojavanje.

Zajednički prijatelji

Održavajte kontakt kako sa svojim, tako i s njegovim prijateljima. Nemojte biti previše dosadni. Tako ćete uspjeti da vas njegovi prijatelji spomenu kad god se čuju s njim.

Iznenađenja

Poruka za dobro jutro ili za laku noć potrebna je za održavanje ovakve veze. Njegove poruke, kao na primjer "Nedostaješ mi" i "Jedva čekam da te vidim" davat će vam snagu i volju da ustrajete i održite svoju vezu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj