Kada je pravo vrijeme za ozbiljnu vezu?

21/11/2017

U dvadesetim ili tridesetim?!

Tridesete.

Definitivno!

Zašto?

Zato što žene tada...

Imaju moć fokusiranja

Dvadesete su godine za pronalaženje i uspostavljanje svog „Ja“. Brojne djevojke u tom periodu teže napredovanju u karijeri, formiranju kruga prijatelja, putovanjima i drugim stvarima u kojima uživaju. Zato su tridesete te u kojima se žena fokusira na formiranje obitelji. Pravo vrijeme za ulazak u veze u kojima vidite potencijal za budućnost.

Brzo prepoznaju nepoželjno ponašanje i odlaze

Djevojke u dvadesetim previše vremena troše na analiziranje veze i pokušaje da poprave nešto što se ne može popraviti. Većina njih ostaje u vezama za koje su odavno svjesne da  nemaju budućnosti. U tridesetim su žene odlučnije. Brzo uočavaju nepoželjnosti i odlaze jer su svjesne da iz takvog odnosa ne može izaći ništa dobro.

Svjesne su vlastite vrijednosti

Jedan od razloga za ignoriranje loših postupaka kod muškaraca je i manjak samopouzdanja ili samosvjesnosti. Većina djevojaka u dvadesetim plaši se samoće i želi biti u vezi pod svaku cijenu. Zato su žene u tridesetim jako dobro svjesne sebe i svojih vrijednosti te podjednako svjesno biraju i svoje partnere. Shvatile su da njihova vrijednost nema veze s tim imaju li ili nemaju muškaraca pored sebe.

Znaju da veza ne čini život i da ga ne uništava

Nesporno je da je divno imati nekoga u životu. Ali žene u tridesetim itekako znaju da to ne predstavlja njegovu bit i da ne postoji ljepša stvar nego biti kvalitetno sam ako već nije moguće biti u kvalitetnoj vezi. Njima muškarac dolazi samo kao plus u već lijepom životu.

Uživaju u boljem seksu

U tridesetim žene vrlo dobro znaju što vole u seksu, a što ne. Znaju da je prioritet vlastito zadovoljstvo, a ne pokazivanje umijeća muškarcu ili njegovo zadovoljenje. Također, znaju vrlo otvoreno reći što žele, a što ne.

Znaju što im se sviđa i u što vjeruju

U dvadesetim se djevojke još traže i često su spremne prilagođavati svoje mišljenje muškim stavovima. Za razliku od toga, žene u tridesetim vrlo jasno i glasno znaju reći što žele i očekuju. Na prvom mjestu i najvažnije je ostati vjeran sebi.

Znaju prepoznati kada ne treba odustati

Kako znaju prepoznati kada treba otići, tako znaju i kada se treba boriti. Iznimno je važno prepoznati i da je želja za ostankom prisutna i kod druge strane. A žene u tridesetim to definitivno znaju.

Vjeruju u ljubav

Posljenje, ali najvažnije. U dvadesetim veliki broj djevojaka izgubi vjeru u postojanje ljubavi zbog nesretne ljubavi koja je iza njih. Žene u tridesetim postaju toga svjesne i počinju ponovno vjerovati u ljubav. Jer ona doista postoji. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj