Jeste li mu samo igračka?

06/06/2018

Frajeri se nikada neće dobrovoljno otvoriti i s vama podijeliti svoje misli, ali ako pažljivije pogledate, njegove usnice otkrit će vam i ono što nije rekao

GRIZE USNICE
Frajeri to rade kad nešto pokušavaju zadržati ili spriječiti- pokušavaju usta držati zatvorenima kako ne bi rekli ono što doista misle. Često se to događa i kada osjećaju snažne emocije, poput ljubavi ili privlačnosti, i kad pokušavaju naći najbolji način da se izraze.

STALNO JE NASMIJEŠEN
Obratite pažnju na uglove usnica. Ako su usmjereni prema gore, onda je to nepatvoreni osmijeh optimističnog tipa kojemu je čaša uvijek napola puna. Ako uglovi idu vodoravno s vilicom, onda je to lažni osmijeh. 

OBLIZUJE SE
Ovo može biti seksi, ali može i označavati nešto mračno i opako. Ako frajer jezikom navlaži usne odmah nakon što je nešto izrekao, to bi moglo značiti i da je rekao laž pa tim pokretom pokušava sprati krivnju sa svojih usana. 

GLUPAVO SE SMJEŠKA
Ako frajer s kojim ste tek počeli izlaziti radi nešto takvo i nudi vam jedan od svojih polusmješaka, naprosto krenite u drugom smjeru. Ovo je klasičan znak neuvažavanja, pa čak i prezira. Prevedeno, on misli da je glavni igral, ljubav mu je nešto kao bojno polje, a vi samo igračka. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj