Gdje pronaći normalnog dečka?

21/02/2017

Pitanje koje si je svaka solo cura postavila barem tisuću puta, pogotovo nakon ljubavnog brodoloma. Zato smo pitali djevojke u sretnim vezama gdje su one upoznale svoje partnere!

- Na rođendanskoj proslavi prijateljičinog muža. Matko je bio njegov kolega s posla. Znala sam već ponešto o njemu jer je moja prijateljica stalno smišljala kako da nas upozna a da ne bude suviše očito. I eto, rođendan se ispostavio kao savršeno mjesto i vrijeme da se upoznamo bez pritiska. Odmah smo kliknuli, do kraja večeri me pozvao u kinu i već smo godinu i pol zajedno (Simona, 28)

- Na trčanju. Prošlog proljeća sam upisala školu trčanja, a on je solo joggirao po nasipu u isto vrijeme kad je trčala i moja grupa. Svaki put bi se u prolazu pogledali, uskoro smo se počeli i pozdravljati, a onda mi je jednu večer pričao. Ili bolje rečeno, dotrčao do mene.  U vezi smo godinu dana  Više ne trčim s grupom već s njim. (Marta, 19)

- Na Fejsu. On je bio frend od frenda, koji mi se otprije sviđao. Lajknula sam neki njegov komentar na frendovoj stranici nakon čega mi je poslao friends request. Dopisivali smo se par tjedana a onda me pozvao van. The rest is history, kako bi rekli. Sljedeće godine ćemo se vjenčati.  (Ivana, 31)

- Na Sljemenu. Otišla sam s prijateljicama na grah i cijelo smo vrijeme tijekom ručka komentirale kako je zapravo to pravo mjesto da upoznaš super frajera. I stvarno sam ga i upoznala, sat i pol kasnije, dok smo se spuštali prema dolje (Mirela, 24)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj